Ekonomija Vesti Zrenjanin

Država prodaje deo kuće u Zrenjaninu, početna cena 8.602 evra

republička direkcija za imovinu prodaje nekretnine u zrenjaninu

Republička direkcija za imovinu ponudila je na prodaju suvlasničke udele države u nepokretnostima na 21 lokaciji u Srbiji, po početnim cenama od 869 do 42.311 evra.

 

Na prodaju je ponuđen i suvlasnički udeo u nepokretnosti u Zrenjaninu, koji čini polovina kuće, čija je ukupna površina 88 kvadratnih metara, i zemljišta ukupne površine 111 kvadrata, u Ulici brigadira Ristića 10. Početna cena za ovu nekretninu iznosi 8.602 evra.

 

PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju šestosobna kuća na Bagljašu, pogledajte kako izgleda i koliko košta

 

Pravo učešća imaju sva pravna lica i fizička lica, koja otkupe uputstvo za ponuđače i uplate depozit, koji u ovom slučaju iznosi 860,25 evra, prema zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Suvlasnici navedeni u spisku nepokretnosti, koje su ponuđene na prodaju, imaju pravo preče kupovine.

 

Republička direkcija za imovinu je navela da se prodaja obavlja prikupljanjem pisanih zatvorenih ponuda. Ponude se dostavljaju najkasnije do 20. januara, a tri dana kasnije uslediće i njihovo otvaranje.

 

PROČITAJTE JOŠ: Prodaje se plac na Lesnini, nalazi se na odličnoj lokaciji

 

Zainteresovani za razgledanje nepokretnosti, kao i dodatne informacije i obaveštenja, mogu se obratiti Mileni Krunić, radnim danima od 9 do 14 časova. Broj telefona je 011/3200-871.

 

PROČITAJTE JOŠ: PVC stolarija može bez ikakvih problema da se ugrađuje i tokom zime

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz