• Drekslmajer zapošljava još sto radnika, pogledajte i druge oglase za posao

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   „DAD Draxlmaier automotive“ DOO Zrenjanin zapošljava 100 radnika u proizvodnji. Posao je na određeno vreme.   Poslodavac „Delhaize Serbia“ DOO Beograd traži 20 prodavaca za rad u objektima u Zrenjaninu i Bečeju. Posao je na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Drekslmajer zapošljava još sto radnika, pogledajte i druge oglase za posao

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „DAD Draxlmaier automotive“ DOO Zrenjanin zapošljava 100 radnika u proizvodnji. Posao je na određeno vreme.

     

    Poslodavac „Delhaize Serbia“ DOO Beograd traži 20 prodavaca za rad u objektima u Zrenjaninu i Bečeju. Posao je na određeno vreme. E-mail: milica.tisma@delhaize.rs

     

    Predškolska ustanova „Pinokio“ Zrenjanin oglasila je slobodno radno mesto kuvara, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 533 406.

     

    Autoperionica „Interduo“ Zrenjanin zapošljava perača automobila, na određeno vreme, a rad je smenski. Kontakt telefon je 064 155 4 555.

     

    „Agro – dukat“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem magacionera. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    PP „Tektan“ Zrenjanin traži dva radnika za rad na gumarskoj presi. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 437 28 82.

     

    „Ni-Mi prom“ zapošljava vozača kamiona, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 538 02 40.

     

    Poslodavac „Carska bašta“ Zrenjanin traži operatera na računaru – fakturistu. Posao je na neodređeno vreme, a kontakt telefon je 533 – 277.

     

    Poslodavac „Kemel“ DOO oglasio je potrebu za zapošljavanjem tri vozača u međunarodnom saobaćaju, na određeno vreme. Kontakt telefon je 524 – 741.

     

    SUR „Čili“ Zrenjanin zapošljava frizera za žene, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 069 525 51 85. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon je 065 514 38 91.

     

    Poslodavac SR Jelić Nikola oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva autoperača, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 065 514 38 91.

     

    „M – N gradis“ Ečka traži dva tesara, sa godinom dana radnog iskustva, a posao je na neodređeno vreme. Rad je terenski.

     

    „Enox transport“ DOO Elemir zapošljava vozača teretnjaka sa godinom dana radnog iskustva. Posao je na neodređeno vreme, a kontakt telefon je 063 871 46 75.

     

    PTUR „Naša pekara Vanja plus“ objavila je oglas za zapošljavanje tri pomoćnika pekara, a radno mesto je u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon je 069 564 01 50.

     

    „B&K Family“ DOO Zrenjanin zapošljava tehničara drumskog saobraćaja, na neodređeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin, a kontakt telefon je 066 074 563. Ista firma zapošljava i dva vozača traktora, na neodređeno vreme.

     

    „Antikor“ DOO Beograd traži pet hidroizolatera, pet zavarivača, metalofarbara i pomoćnih građevinskih radnika. Zapošljavanje je na određeno, u Srbiji, a potom sledi upućivanje na rad u Hrvatsku.

     

    Poslodavac „Pite ispod sača“ DOO Zrenjanin traži trgovca, za smenski rad u Zrenjaninu, na neodređeno vreme. Kontakt telefon 060 099 38 08.

     

    „M&N gradis“ Ečka traži tri zidara za rad na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 064 164 64 17.

     

    Poslodavac „BB Company“ DOO traži tri vozača dostavljača, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 064 840 20 12.

     

    „Celux“ Zrenjanin zapošljava radnika u proizvodnji papirne galanterije – vozača. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme.

     

    „Modital Pompea“ Zrenjanin traži asistenta kontrolora proizvodnje, a radno mesto je u Zrenjaninu.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE. 

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija