Ekonomija

Drekslmajer zapošljava još sto radnika, pogledajte i druge oglase za posao

drekslmajer zrenjanin

Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

“DAD Draxlmaier automotive” DOO Zrenjanin zapošljava 100 radnika u proizvodnji. Posao je na određeno vreme.

 

Poslodavac “Delhaize Serbia” DOO Beograd traži 20 prodavaca za rad u objektima u Zrenjaninu i Bečeju. Posao je na određeno vreme. E-mail: milica.tisma@delhaize.rs

 

Predškolska ustanova “Pinokio” Zrenjanin oglasila je slobodno radno mesto kuvara, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 533 406.

 

Autoperionica “Interduo” Zrenjanin zapošljava perača automobila, na određeno vreme, a rad je smenski. Kontakt telefon je 064 155 4 555.

 

“Agro – dukat” DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem magacionera. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

 

PP “Tektan” Zrenjanin traži dva radnika za rad na gumarskoj presi. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 437 28 82.

 

“Ni-Mi prom” zapošljava vozača kamiona, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 538 02 40.

 

Poslodavac “Carska bašta” Zrenjanin traži operatera na računaru – fakturistu. Posao je na neodređeno vreme, a kontakt telefon je 533 – 277.

 

Poslodavac “Kemel” DOO oglasio je potrebu za zapošljavanjem tri vozača u međunarodnom saobaćaju, na određeno vreme. Kontakt telefon je 524 – 741.

 

SUR “Čili” Zrenjanin zapošljava frizera za žene, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 069 525 51 85. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon je 065 514 38 91.

 

Poslodavac SR Jelić Nikola oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva autoperača, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 065 514 38 91.

 

“M – N gradis” Ečka traži dva tesara, sa godinom dana radnog iskustva, a posao je na neodređeno vreme. Rad je terenski.

 

“Enox transport” DOO Elemir zapošljava vozača teretnjaka sa godinom dana radnog iskustva. Posao je na neodređeno vreme, a kontakt telefon je 063 871 46 75.

 

PTUR “Naša pekara Vanja plus” objavila je oglas za zapošljavanje tri pomoćnika pekara, a radno mesto je u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon je 069 564 01 50.

 

“B&K Family” DOO Zrenjanin zapošljava tehničara drumskog saobraćaja, na neodređeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin, a kontakt telefon je 066 074 563. Ista firma zapošljava i dva vozača traktora, na neodređeno vreme.

 

“Antikor” DOO Beograd traži pet hidroizolatera, pet zavarivača, metalofarbara i pomoćnih građevinskih radnika. Zapošljavanje je na određeno, u Srbiji, a potom sledi upućivanje na rad u Hrvatsku.

 

Poslodavac “Pite ispod sača” DOO Zrenjanin traži trgovca, za smenski rad u Zrenjaninu, na neodređeno vreme. Kontakt telefon 060 099 38 08.

 

“M&N gradis” Ečka traži tri zidara za rad na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 064 164 64 17.

 

Poslodavac “BB Company” DOO traži tri vozača dostavljača, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon je 064 840 20 12.

 

“Celux” Zrenjanin zapošljava radnika u proizvodnji papirne galanterije – vozača. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme.

 

“Modital Pompea” Zrenjanin traži asistenta kontrolora proizvodnje, a radno mesto je u Zrenjaninu.

 

Još oglasa možete PROČITATI OVDE. 

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM