Ekonomija

Ukoliko ste u potrazi za poslom, pregledajte nove oglase i konkurse

posao

Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

“Novares Serbia” DOO Zrenjanin traži 20 radnika u proizvodnji, za radno mesto operater u proizvodnji za mašinom za brizganje plastike. Mesto rada je Zrenjanin, posao je na određeno vreme, a radno iskustvo je nebitno. Radi se u smenama uz obezbeđen prevoz. Kontakt telefoni su 023 315 02 81 i 065 808 54 47.

 

“Internacionalna mehanika SRB” DOO Zrenjanin zapošljava na određeno vreme pet tehničara obrade metala na mašinama sa numeričkim upravljanjem. Mesto rada je Zrenjanin, a probni rad je dva meseca. Radi se u smenama. Kontakt sa poslodavcem je e-mailom na adresu ad.imsdoo@gmail.com

 

SR “SM-Lateks” Zrenjanin traži tri radnika – radnice za rad na gumarskim presama. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Kontakt sa poslodavcem je putem telefona, na brojeve 063 80 15 322 i 023/531 – 172.

 

Poslodavac “B&K Family” DOO Zrenjanin raspisao je oglas za prijem u radni odnos šest vozača kamiona u međunarodnom transportu. Od kandidata se traži posedovanje vozačke dozvole C i E kategorije, kao i radno iskustvo od najmanje šest meseci. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 553 406. Ista firma traži i dvojicu – dvoje knjigovođa – administrativnih radnika. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na neodređeno vreme.

 

“Agrounija” DOO Zrenjanin traži mašinskog inženjera za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme, od kandidata se traži posedovanje vozačke dozvole B kategorije i osnovna informatička znanja, a radno iskustvo je nebitno. Kontakt telefon je 069 35 49 851.

 

Trafici “Garfild” u Zrenjaninu potreban je prodavac, posao je na određeno vreme, a radno iskustvo je nebitno. Kontakt telefon je 060 555 21 86.

 

Drvara “Filip” Zrenjanin zapošljava radnika na stovarištu na određeno vreme, a radno iskustvo je nebitno. Isti poslodavac traži za rad na određeno vreme prodavca, kao i vozača teretnjaka sa vozačkom dozvolom C kategorije. Mesto rada je Zrenjanin, a kontakt telefon je 062 491 984 i 023/ 522 – 907.

 

Dom zdravlja “Dr Boško Vrebalov” raspisao je oglas za prijem u radni odnos dva doktora medicine, na određeno vreme.

 

Vojno – građevinska ustanova “Beograd”, za rad na gradilištima i objektima na teritoriji Republike Srbije, traži pet elektromontera, pet građevinskih tehničara, 10 tesara, 10 keramičara, 10 elektrozavarivača, 10 zidara, pet limara i pet armirača, u statusu rad van radnog odnosa – privremeni i povremeni poslovi u trajanju od četiri meseca.

 

SR “Inova” Zrenjanin zapošljava menadžera administracije, sa visokom ili višom stručnom spremom ekonomskog ili pravnog smera i minimum dve godine radnog iskustva. Posao je na neodređeno vreme. Isti poslodavac traži dva radnika u proizvodnji fasadnih dekorativnih ploča – dekorativne cigle i kamena.

 

Poslodavac STR “Baja” traži vozača sa vozačkom dozvolom B, C i E kategorije i sa vozačkim iskustvom od najmanje šest meseci. Kontakt telefon je 063 85 07 164.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM