• Drastično opala vrednost imovine „Agroživa“ koja se opet nudi na prodaju

    Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, kao stečajni upravnik „Agroživa“ iz Žitišta, oglasila je četvrtu prodaju preostale imovine nekadašnjeg lidera u živinarstvu.   Na prodaju su ponuđeni žigovi, sa grafizmima petla i glave pevca, koji su registrovani i zaštićeni u Srbiji i u svetu. Početna cena za njih iznosi 21,2 miliona dinara, koliko iznosi i depozit […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Drastično opala vrednost imovine „Agroživa“ koja se opet nudi na prodaju

    Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, kao stečajni upravnik „Agroživa“ iz Žitišta, oglasila je četvrtu prodaju preostale imovine nekadašnjeg lidera u živinarstvu.

     

    Na prodaju su ponuđeni žigovi, sa grafizmima petla i glave pevca, koji su registrovani i zaštićeni u Srbiji i u svetu. Početna cena za njih iznosi 21,2 miliona dinara, koliko iznosi i depozit koji je potrebno uplatiti. Ista cena važila je i za prethodni pokušaj prodaje. Zainteresovanih tada nije bilo.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Država u budžetu za iduću godinu planira subvencije za Eseks i Linglong

     

    Početna cena za ugostiteljski prostor u zgradi lokalne samouprave u Žitištu, koji se prostire na preko 1.200 kvadratnih metara, iznosi 8,5 miliona dinara, isto koliko i depozit.

     

    Prodaja javnim nadmetanjem zakazana je za 23. decembar, a kontakt osoba je stečajna upravnica iz Zrenjanina Dragica Arsić.

     

    Inače, prvi pokušaj prodaje imovine „Agroživa“ odigrao se pre godinu dana. Početna cena žigova na prvom nadmetanju bila je 53 miliona, a poslovnog prostora 21,3 miliona dinara.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]