• Kineska kompanija „China Shandong“ objavila konkurs za zapošljavanje

    Kompanija „China Shandong International Economic & Technical Cooperation Group Ltd“, kooperant „Linglong Tire“-a, objavila je potrebu za angažovanjem stručnjaka.   Objavljen je profil inženjerskih stručnjaka potrebnih za angažovanje na projektu izgradnje fabrike u Zrenjaninu.   Kompaniji su potrebna četiri odgovorna izvođača radova građevinskih konstrukcija. U obzir dolaze kandidati sa licencom broj 410, sa pet ili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kineska kompanija „China Shandong“ objavila konkurs za zapošljavanje

    Kompanija „China Shandong International Economic & Technical Cooperation Group Ltd“, kooperant „Linglong Tire“-a, objavila je potrebu za angažovanjem stručnjaka.

     

    Objavljen je profil inženjerskih stručnjaka potrebnih za angažovanje na projektu izgradnje fabrike u Zrenjaninu.

     

    Kompaniji su potrebna četiri odgovorna izvođača radova građevinskih konstrukcija. U obzir dolaze kandidati sa licencom broj 410, sa pet ili više godina iskustva.

     

    Traži se i odgovorni izvođač radova saobraćajnica. Uslov je posedovanje licence broj 415, i radno iskustvo pet ili više godina.

     

    Kandidat za odgovornog izvođača radova hidrotehničkih objekata mora posedovati licencu broj 414 i imati pet ili više godina radnog iskustva.

     

    Kompanija će angažovati i tri odgovorna izvođača radova elektroenergetskih instalacija niskog i srednjeg napona. Mogu konkurisati kandidati sa licencom broj 450, koji imaju pet ili više godina iskustva.

     

    Pročitajte još: „Linglong Tire“ zapošljava referenta za nabavku rezervnih delova

     

    Za poziciju lica zaduženog za bezbednost i zdravlje na radu traži se kandidat sa licencom izdatom od nadležnog ministartsva, i sa pet ili više godina iskustva.

     

    Odgovorni izvođač radova termotehnike, termoenergetike, procesne i gasne tehnike, uz pet ili više godina radnog iskustva, mora posedovati licencu broj 430.

     

    Za odgovornog izvođača radova telekomunikacionih mreža i sistema potrebna je licenca broj 453 i pet ili više godina godina radnog iskustva.

     

    Za sve navedene pozicije poželjno je iskustvo u izvođenju industrijskih objekata u Srbiji, tečan izgovor engleskog jezika, kao i razumevanje tehničke dokumentacije na engleskom jeziku.

     

    Ostali uslovi i detalji će biti dogovoreni tokom intervjua.

     

    Kompaniji „China Shandong“ potreban je i prevodilac, sa tečnim znanjem kineskog i engleskog jezika, a poželjno je iskustvo u radu.

     

    Zainteresovani kandidati mogu se javljati na kontakt e-mail: ewasrb@163.com

     

    Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija