Ekonomija Vesti Zrenjanin

Kineska kompanija „China Shandong“ objavila konkurs za zapošljavanje

china shandong

Kompanija „China Shandong International Economic & Technical Cooperation Group Ltd“, kooperant „Linglong Tire“-a, objavila je potrebu za angažovanjem stručnjaka.

 

Objavljen je profil inženjerskih stručnjaka potrebnih za angažovanje na projektu izgradnje fabrike u Zrenjaninu.

 

Kompaniji su potrebna četiri odgovorna izvođača radova građevinskih konstrukcija. U obzir dolaze kandidati sa licencom broj 410, sa pet ili više godina iskustva.

 

Traži se i odgovorni izvođač radova saobraćajnica. Uslov je posedovanje licence broj 415, i radno iskustvo pet ili više godina.

 

Kandidat za odgovornog izvođača radova hidrotehničkih objekata mora posedovati licencu broj 414 i imati pet ili više godina radnog iskustva.

 

Kompanija će angažovati i tri odgovorna izvođača radova elektroenergetskih instalacija niskog i srednjeg napona. Mogu konkurisati kandidati sa licencom broj 450, koji imaju pet ili više godina iskustva.

 

Pročitajte još: „Linglong Tire“ zapošljava referenta za nabavku rezervnih delova

 

Za poziciju lica zaduženog za bezbednost i zdravlje na radu traži se kandidat sa licencom izdatom od nadležnog ministartsva, i sa pet ili više godina iskustva.

 

Odgovorni izvođač radova termotehnike, termoenergetike, procesne i gasne tehnike, uz pet ili više godina radnog iskustva, mora posedovati licencu broj 430.

 

Za odgovornog izvođača radova telekomunikacionih mreža i sistema potrebna je licenca broj 453 i pet ili više godina godina radnog iskustva.

 

Za sve navedene pozicije poželjno je iskustvo u izvođenju industrijskih objekata u Srbiji, tečan izgovor engleskog jezika, kao i razumevanje tehničke dokumentacije na engleskom jeziku.

 

Ostali uslovi i detalji će biti dogovoreni tokom intervjua.

 

Kompaniji „China Shandong“ potreban je i prevodilac, sa tečnim znanjem kineskog i engleskog jezika, a poželjno je iskustvo u radu.

 

Zainteresovani kandidati mogu se javljati na kontakt e-mail: ewasrb@163.com

 

Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz