Ekonomija Vesti Zrenjanin

Aktuelni konkursi za zapošljavanje: Traže se spremačica i vozač

oglasi za posao

Raspisani su novi konkursi za zapošljavanje, koje vam portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici.

 

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina raspisala je oglas za prijem u radni odnos spremačice prostorija u kojima se pružaju zdravstvene usluge. Posao je na određeno vreme, sa punim radnim vremenom. Kandidati za radno mesto moraju imati završenu osnovnu školu.

 

Zainteresovani, uz molbu, treba da prilože CV, overenu fotokopiju svedočanstva o završenoj osnovnoj školi, lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, uredan sanitarni nalaz, što dokazuje fotokopija sanitarne knjižice. Potreban je i dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrda o serološkoj analizi na morbile (IGG antitela) i dokaz o imunizaciji Hepatitis B.

 

PROČITAJTE JOŠ: „Šinvoz“ raspisao nove konkurse za zapošljavanje u zrenjaninskoj fabrici

 

Samostalna radnja „Baja“ iz Zrenjanina raspisala je oglas za vozača „C“ i „E“ kategorije, za vožnju kamiona i poluprikolice i kiper- žitarice. Posao je na neodređeno vreme. Od kandidata se traži srednja škola – III stepen i iskustvo u vožnji 24 meseca. Uslovi su i vozačka dozvola „C“ i „E“ kategorije i lekarsko uverenje. Više informacija i prijave na broj telefona 063 850 71 64.

 

Aktuelni konkursi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM