• Dijamant način i kečap najbolji proizvodi u Srbiji po izboru potrošača

    Dijamant način – začin za krompir i blagi kečap najbolji su proizvodi koje su potrošači izabrali među 86 proizvoda, koliko je ukupno učestvovalo u istraživanju koje je sprovela najveća renomirana svetska kompanija za istraživanja Nielsen.   Manifestacija „Izabran proizvod godine“ vrednuje inovaciju i novi pristup, a zadovoljan i motivisan kupac jedini je reper uspeha proizvoda […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dijamant način i kečap najbolji proizvodi u Srbiji po izboru potrošača

    Dijamant način – začin za krompir i blagi kečap najbolji su proizvodi koje su potrošači izabrali među 86 proizvoda, koliko je ukupno učestvovalo u istraživanju koje je sprovela najveća renomirana svetska kompanija za istraživanja Nielsen.

     

    Manifestacija „Izabran proizvod godine“ vrednuje inovaciju i novi pristup, a zadovoljan i motivisan kupac jedini je reper uspeha proizvoda i proizvođača. U izboru za „Izabran proizvod“ mogu učestvovati samo proizvodi koji imaju neku novost, promenu, poboljšanje, inovaciju u poslednjih 18 meseci.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Prvi maj se bliži: Prepustite se uživanju u neodoljivom mirisu i ukusu roštilja

     

    Tako su potrošači izabrali Dijamant način – začin za krompir koji sadrži 11 različitih biljaka u mešavini i morsku so. On ne sadrži pojačivače ukusa i veštačke arome.

     

    – Nova linija proizvoda kompanije „Dijamant“, iako drugačija po svemu, za vrlo kratak vremenski period je ostavila snažan pečat na tržištu i pronašla put do srca mnogih potrošača.  Naše ime je prepoznato kao sinonim za kvalitet, iskustvo, tradiciju i inovacije. Priznanje ovog tipa samo je potvrda da se krećemo u pravcu uspeha. Duboko smo uvereni da će inovacije ka kojima svakodnevno težimo vremenom postati i tradicija na porodičnim trpezama širom zemlje – izjavio je senior brend menadžer Bogdan Stojiljković.

     

    izabran proizvod godine
    Foto: Dijamant

     

    Dijamant blagi kečap neizostavni deo kuhinje

     

    Priznanje za Dijamant blagi kečap je još jedan dokaz da je ovaj proizvod ne samo jedan od omiljenih dodataka jelima i neizostavni deo kuhinje, već i da je prepoznat pre svega po svom kvalitetu.

     

    – Posebno nam je zadovoljstvo kada nagrade dolaze od potrošača koji su konzumenti proizvoda naše kompanije. Poverenje koje nam se svakodnevno ukazuje pokazatelj je da se krećemo u dobrom smeru. Sada je na nama da nastavimo da gradimo odnos koji dugi niz godina negujemo sa svim potrošačima. Dijamant kečap je jedan od najpoznatijih proizvoda naše kompanije, koji se ističe svojom tradicionalnom recepturom. Imajući u vidu da je prepoznat od strane potrošača, u obavezi smo da nastavimo da unapređujemo postojeći asortiman i ostanemo dosledni kvalitetu – istakla je junior brend menadžer Ana Dabović.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Rolovani svinjski file: Obrok kao iz vrhunskog restorana

     

    Osim ovih proizvoda, potrošači su nedavno odabrali i Dijamant suncokretovo ulje kao najbolji domaći proizvod. Tako je, isključivo na osnovu njihovih glasova, kompanija „Dijamant“ 12. put zaredom dobitnik priznanja „Moj izbor“ u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi“.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija