• „Compressor & Engine Services“ gradi proizvodne pogone u Zrenjaninu

    Do 3. marta na javnom uvidu se nalazi urbanistički projekat za izgradnju novih proizvodnih pogona u zrenjaninskoj Radnoj zoni „Jugoistok I“. Firma „Compressor & Engine Services“ (CES) iz Zrenjanina planira da na parceli površine 10.393 kvadratna metra, u dve faze, izgradi kompleks za proizvodnju miksera za biogasna postrojenja, sa servisom za njihovo održavanje.   Kako […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Compressor & Engine Services“ gradi proizvodne pogone u Zrenjaninu

    Do 3. marta na javnom uvidu se nalazi urbanistički projekat za izgradnju novih proizvodnih pogona u zrenjaninskoj Radnoj zoni „Jugoistok I“. Firma „Compressor & Engine Services“ (CES) iz Zrenjanina planira da na parceli površine 10.393 kvadratna metra, u dve faze, izgradi kompleks za proizvodnju miksera za biogasna postrojenja, sa servisom za njihovo održavanje.

     

    Kako se navodi u dokumentaciji, predviđena je izgradnja proizvodnog objekta sa skladištem, upravne zgrade i portirnice. Planirana su tri kolska pristupa na parcelu. Jedan je širine šest metara iz Ulice dr Đorđa Radića, i dva su širine sedam metara iz Ulice Ognjeslava Kostovića.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ova kuća od 59 kvadrata u naselju Mala Amerika košta 37.500 evra (Foto)

     

    Firma „Compressor & Engine Services“ je osnovana 2013. godine u Zrenjaninu, kao mala porodična kompanija. Kako navode u preduzeću, svoj razvoj su od osnivanja pa sve do današnjih dana bazirali na višegodišnjem iskustvu zaposlenih u naftnoj i gasnoj industriji.

     

    CES je specijalizovan za pružanje inženjerskih i tehničkih usluga koje omogućavaju optimalan rad mašinskih postrojenja, minimiziranje zastoja u proizvodnji i ostvarivanje maksimalne pouzdanosti rada sistema.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pratite akcijske prodaje kako biste uštedeli prilikom kupovine u „Ogrevu“

     

    „Firma zapošljava iskusne inženjere, tehničare mašinske i elektro struke, sa tendencijom povećanja njihovog broja. Sa posebnom pažnjom pratimo inovacije i nova tehničko-tehnološka rešenja u industriji. Naš cilj je ostvarenje visokog nivoa korporativne kulture, koja ispunjava očekivanja naših klijenata“, navode u CES-u.

     

    radna zona jugoistok

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija