Marketing Vesti Zrenjanin

Pratite akcijske prodaje kako biste uštedeli prilikom kupovine u „Ogrevu“

akcijske prodaje u ogrevu

Sa dolaskom toplijih dana i mi polako počinjemo sa pripremama za novu građevinsku sezonu. Pravo je vreme da započnete sa kalkulacijama i planovima. Ukoliko već niste – počnite i da pratite akcijske prodaje kako biste uštedeli prilikom kupovine u prodavnicama kompanije Ogrev.

 

Ove nedelje iz celokupne ponude kupatilske opreme izdvajamo modernu tuš kabinu UNA, dimenzija 90×90 cm, sa kaljenim staklom debljine 6mm, po super ceni od samo 43.659,00 rsd/kom. Kabina Una je konstruisana tako da se otvaraju klizno oba stakla (vrata), do fiksnog stakla. U njen sastav ulaze kvalitetni pravougaoni profili od nereckliranog i čistog aluminijuma, točkići koji nose vrata i koji u svom sastavu imaju kvalitetne kuglične ležajeve, prohromske i veoma postojane ručke, stakleni delovi obrađeni i iskaljeni u kalionici stakla „Keramike Jovanović“, kao i ostali gumeno-silikonski brisači i magneti proverenog kvaliteta.

 

Kada je keramičko oblaganje u pitanju, za vas smo odabrali model Nano Ultra White Sugar, svetski poznatog proizvođača Decovita. Pločice velikog formata za unutrašnje oblaganje, specifičnog blago reljefnog sjaja, osim kupatila, idealne su i za ostale prostorije stambenog i poslovnog prostora. Primenljive su uz svaki dizajnerski stil. Zahvaljujući posebnoj tehnologiji proizvodnje postignut je takozvani „sugar effect“ (blago reljefni sjaj sa kristalnom jasnoćom i 3D efektom) kao završnica na samoj pločici. Ona će pružiti notu luksuza klasičnom enterijeru, kao i modernim ambijentima.

 

Svoje novo kupatilo možete dopuniti modernom Cotexsa galanterijom koju odnedavno možete pronaći u ponudi „Ogreva“! Stojeći, praktični i sasvim sigurno neophodni elementi Cotexsa kupatilske galanterije predstavljaju poseban dekor svakog kupatila.

 

Akcijske prodaje ogrevnog materijala

 

Ogrevni materijal je i dalje dostupan po pristupačnim cenama – jer ste vi to tražili! Ove nedelje je na akciji više vrsta peleta, po ceni od 43,89 rsd/kg, kao i više vrsta briketa, po ceni od 38,90 rsd/kg.

 

Pored svega navedenog, u prodavnicama „Ogreva“, po specijalnim uslovima, možete da nabavite i gips-karton ploče, Beorol pur penu, OSB/3 ploče različitih debljena, Kitchen & Bath sredstvo protiv buđi, građevinska kolica i još mnogo toga.

 

„Posetite jedan od naša tri prodajna objekta. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica prilikom odabira artikala za uređenje vašeg doma, stručni saveti iskusnih prodavaca će vam sigurno pomoći da donesete pravu odluku“, poručuju iz kompanije „Ogrev“.

 

Zapratite „Ogrev“ na Fejsbuku, ukoliko to niste učinili do sada. Tako ćete ostati informisani o akcijama i novitetima iz njegove ponude.

 

Dobro došli!

 

akcijske prodaje u ogrevu

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz