• Četiri poslodavca traže radnike, objavljeni novi oglasi za posao

    Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao.   Osnovna škola „Josif Marinković“ Novi Bečej oglasila je konkurs za izbor direktora, na mandatni period od četiri godine. Više informacija zainteresovani mogu dobiti pozivanjem broja 023 771 041.   Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“ Zrenjanin traži nastavnika u zvanju redovnog – vanrednog profesora, za užu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Četiri poslodavca traže radnike, objavljeni novi oglasi za posao

    Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao.

     

    Osnovna škola „Josif Marinković“ Novi Bečej oglasila je konkurs za izbor direktora, na mandatni period od četiri godine. Više informacija zainteresovani mogu dobiti pozivanjem broja 023 771 041.

     

    Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“ Zrenjanin traži nastavnika u zvanju redovnog – vanrednog profesora, za užu naučnu oblast informacione tehnologije. Izbor vanrednog profesora je na određeno vreme od pet godina, a redovnog na neodređeno vreme. Uslov je doktorat tehničkih nauka. Isti fakultet traži i nastavnika u zvanju docenta – vanrednog profesora, za industrijsko inženjerstvo. Izbor je na određeno vreme od pet godina. I za ovu poziciju uslov je doktorat tehničkih nauka. Kontakt telefon je 550 501.

     

    Pročitajte još: Nova šansa da nađete posao, ova radna mesta su trenutno upražnjena

     

    „Raiffeisen bank“ ad Beograd zapošljava 10 posrednika za kreditiranje u maloprodaji u objektima maloprodajnih lanaca u više gradova u Srbiji, pored ostalog i u Novom Bečeju i Bečeju. Rad je terenski, na osnovu ugovora o delu. Prijavu sa biografijom kandidati šalju na mejl adresu: hr.department@raiffeisenbank.rs sa naznakom za koju poziciju i grad konkurišu. Oglas je otvoren do 31. avgusta.

     

    Posao nudi i „Ranđelović gradnja“

     

    Poslodavac „Ranđelović gradnja“ doo Novi Bečej traži dva građevinska tehničara niskogradnje. Od kandidata se traži diploma srednje stručne spreme, spremnost za terenski rad i rad od kuće. Radno iskustvo nije bitno. Posao je na neodređeno vreme. Istom poslodavcu potrebna su i dva diplomirana inženjera energetskih tehnologija. Uslovi koje kandidati moraju ispunjavati su visoka stručna sprema i poznavanje rada na računaru. Rad je terenski i od kuće, a posao je na neodređeno vreme. Oglasi su otvoreni do 30. avgusta. Kontakt sa poslodavcem je putem mejl adrese randjelovicgradnja@gmail.com ili na telefon 063/ 77 16 593.

     

    Aktuelne oglase za posao možete pratiti svakog dana u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija