• Nova šansa da nađete posao, ova radna mesta su trenutno upražnjena

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje oglase za posao. Trenutno su upražnjena sledeća radna mesta.   Kompanija „Gomex“ raspisala je konkurs za prijem u radni odnos četiri pakera robe u magacinu. Radno mesto je u Zrenjaninu, rad je smenski i ima noćnog rada, a posao je na određeno vreme. Za posao možete konkurisati popunjavanjem […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nova šansa da nađete posao, ova radna mesta su trenutno upražnjena

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje oglase za posao. Trenutno su upražnjena sledeća radna mesta.

     

    Kompanija „Gomex“ raspisala je konkurs za prijem u radni odnos četiri pakera robe u magacinu. Radno mesto je u Zrenjaninu, rad je smenski i ima noćnog rada, a posao je na određeno vreme. Za posao možete konkurisati popunjavanjem prijave u bilo kom maloprodajnom objektu „Gomex“, popunjavanjem prijave preko sajta www.gomex.rs – odeljak za posao, ili slanjem biografije na mail adresu posao@gomex.rs

     

    Pročitajte još: Caffe Piccolo raspisao oglas za posao, konkurs je u toku

     

    „Cvetinović promet“ DOO Lazarevo zapošljava dva prodavca za rad na benzinskoj pumpi. Posao je na određeno vreme, radi se u Lazarevu, a oglas je otvoren do 1. septembra.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ iz Zrenjanina objavio je oglas za prijem u radni odnos laboratorijskog tehničara. Od kandidata se traži srednja školska sprema, obrazovni profil laboratorijski tehničar i položen stručni ispit. Zainteresovani kandidati dužni su da podnesu prijavu sa kratkom biografijom, overenu fotokopiju diplome o završenoj srednjoj medicinskoj školi, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu, overenu fotokopiju rešenja o upisu u imenik Komore medicinskih sestara i tehničara, potvrdu o vakcinalnom statusu za hepatitis B i morbile. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 29. avgusta.

     

    Pročitajte još: Wash Express Service iz Zrenjanina objavio konkurs za posao

     

    Livarskoj radnji „Livac“ iz Zrenjanina potreban je livac za rad na određeno vreme. Istom poslodavcu potrebni su i bravar i pomoćni radnik u livnici, takođe na određeno vreme.

     

    DOO „Net bus CO“ iz Zrenjanina zapošljava dva biletara – informatora, na određeno vreme. U opisu posla navedena je prodaja autobuskih karata i davanje informacija. Prijave za posao šalju se na e-mail adresu miroslav.zelen@gmail.com sa naznakom „Prijava za posao“. Konkurs je otvoren do 29. avgusta.

     

    Pročitajte još: „Šinvoz“ objavio novi oglas za posao, potrebni radnici na više pozicija

     

    Poslodavac „Štrumpf“ STR Zrenjanin zapošljava dva prodavca u kiosku, na određeno vreme.

     

    Aktuelne oglase za posao i koja radna mesta su u ponudi možete pratiti svakog dana u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija