• Četiri poslodavca objavila oglase za zapošljavanje novih radnika

    U redovnoj ekonomskoj rubrici objavljujemo nove oglase za posao.   „Sauber house 023“ DOO Zrenjanin objavio je oglas za zapošljavanje dva elektroservisera. Zahtevani nivo kvalifikacija kandidata je srednja stručna sprema, 3. stepen. Toj firmi potrebno je i troje komercijalista, sa srednjom stručnom spremom 3. stepena, i radnim iskustvom više od tri meseca. Posao je na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Četiri poslodavca objavila oglase za zapošljavanje novih radnika

    U redovnoj ekonomskoj rubrici objavljujemo nove oglase za posao.

     

    „Sauber house 023“ DOO Zrenjanin objavio je oglas za zapošljavanje dva elektroservisera. Zahtevani nivo kvalifikacija kandidata je srednja stručna sprema, 3. stepen. Toj firmi potrebno je i troje komercijalista, sa srednjom stručnom spremom 3. stepena, i radnim iskustvom više od tri meseca. Posao je na određeno vreme. Prijave treba slati na e-mail adresu usisivacisrbija@gmail.com sa naznakom za koje radno mesto se konkuriše, a telefon poslodavca je 063/866-99-10.

     

    „Crni MB Gas Petrol“ DOO Elemir zapošljava bravara na neodređeno vreme. Od kandidata se traži treći stepen stručne spreme, a radno iskustvo nije bitno. Kandidati mogu kontaktirati poslodavca na telefon 063/ 110 96 80, ili putem e-mail adrese mbgas.petrol@gmail.com

     

    PROČITAJTE JOŠ: “Agrim” zapošljava na neodređeno, posao nudi još jedan poslodavac

     

    Poslodavac „Temelj“ Zrenjanin raspisao je oglas za dva zidara, za rad na neodređeno vreme. Od kandidata se traži III stepen stručne spreme, smera arhitektura, građevina i geodezija, a radno iskustvo nije bitno. Istoj firmi potrebna su i dva pomoćna građevinska radnika, za rad na neodređeno vreme. Potrebna je stručna sprema 2. stepena smera geodezija, građevina ili arhitektura, a radno iskustvo je nebitno. Više informacija kandidati mogu dobiti pozivanjem kontakt telefona 062/404 103.

     

    „Nivas Co“ DOO Zrenjanin zapošljava elektrotehničara automatike na neodređeno vreme. Potrebna je diploma srednje škole, odnosno 4. stepen stručne spreme smera elektotehnika i telekomunikacije, a radno iskustvo nije bitno. Kandidati se mogu javljati na kontakt telefon 063/810 95 51. Osoba za kontakt je Ljubomir Savin.

     

    Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija