• „Agrim“ zapošljava na neodređeno, posao nudi još jedan poslodavac

    „Agrim“ DOO Zrenjanin objavio je oglas za zapošljavanje prodavca u prodavnici rezervnih delova. Od kandidata se traži diploma srednje škole, 4. stepen stručne spreme, a radno iskustvo nije bitno. Obavezno je posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Posao je na neodređeno vreme.   Firmi „Agrim“ potreban je i radnik na tehničkom pregledu – administrativni radnik. Kandidati […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Agrim“ zapošljava na neodređeno, posao nudi još jedan poslodavac

    „Agrim“ DOO Zrenjanin objavio je oglas za zapošljavanje prodavca u prodavnici rezervnih delova. Od kandidata se traži diploma srednje škole, 4. stepen stručne spreme, a radno iskustvo nije bitno. Obavezno je posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Posao je na neodređeno vreme.

     

    Firmi „Agrim“ potreban je i radnik na tehničkom pregledu – administrativni radnik. Kandidati moraju posedovati diplomu srednje škole, smera ekonomija, finansije i osiguranje, pravo i administracija. Obavezna je i vozačka dozvola „B“ kategorije, a radno iskustvo je nebitno. I ovaj posao je na neodređeno vreme.

     

    Otvorena je pozicija i za radno mesto kontrolora tehničkog pregleda. Posao je na neodređeno vreme, bez obzira na radno iskustvo. Potrebna je vozačka dozvola „B“ kategorije, poznavanje rada na računaru i IV stepen stručne spreme, mašinski tehničar ili tehničar drumskog saobraćaja.

     

    Zainteresovani kandidati mogu se javiti na kontakt telefon 023/515-803, ili na e-mail info@agrim.rs

     

    PROČITAJTE JOŠ: Posao na neodređeno vreme: “Essex Balkan” i “Mont” zapošljavaju radnike

     

    Poslodavac „Crem caffe“ doo Zrenjanin zapošljava na neodređeno vreme radnika elektro struke. Radno iskustvo nije bitno. Kontakt telefon poslodavca je 064 816 81 04.

     

    Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija