• Budimir Jovanović dobitnik priznanja „Najbolji poslovni lider 2020“

    U okviru godišnje sednice Skupštine Privredne komore Srbije proglašene su najbolje kompanije i poslovni lideri u 2020. godini. Budimir Jovanović, privrednik iz Zrenjanina, dobitnik je priznanja Najbolji poslovni lider.   Budimir Jovanović je vlasnik kompanija „Keramika Jovanović“, „Ogrev“, „Termika“, „Neimar“, kao i fabrike za proizvodnju kupatilske opreme u Severnoj Makedoniji. Zapošljava nekoliko stotina radnika i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Budimir Jovanović dobitnik priznanja „Najbolji poslovni lider 2020“

    U okviru godišnje sednice Skupštine Privredne komore Srbije proglašene su najbolje kompanije i poslovni lideri u 2020. godini. Budimir Jovanović, privrednik iz Zrenjanina, dobitnik je priznanja Najbolji poslovni lider.

     

    Budimir Jovanović je vlasnik kompanija „Keramika Jovanović“, „Ogrev“, „Termika“, „Neimar“, kao i fabrike za proizvodnju kupatilske opreme u Severnoj Makedoniji. Zapošljava nekoliko stotina radnika i uspešno vodi grupaciju firmi u oblasti građevinarstva.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Od narednih koraka države zavisiće i dalje odluke u fabrici “Šinvoz”

     

    Sa matičnom kompanijom „Keramika Jovanović“ uspeo je da integriše proizvodnju građevinskog materijala i kupatilske opreme, razvoj brendova, širenje prodajne mreže na teritoriji Srbije, a i inostranstva.

     

    „Keramika Jovanović“ je danas vodeća kompanija na tržištu u oblasti prodaje keramičkih pločica i opreme za kupatila.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Uf ala ste ga nahvalili, ali ne znam zašto? Bolje napišite koliko je platio u kešu da bi dobio to priznanje.

      1. Čestitam.
        Budimir Jovanović je „Dundjerski“ naših dana. Više dodeljuje stipednije za uspešne učenike i studente u našem gradu, nego svi ostali privrednici zajedno.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]