• Bivši radnici firme „Premium chicken“ još nekoliko dana mogu da podnesu zahteve

    Još samo nekoliko dana bivši radnici žitištanskog preduzeća „Premium chicken“ mogu poslati zahtev da im se zaostale plate i prinadležnosti isplate iz Fonda solidarnosti.   Rok za podnošenje zahteva je poslednji dan januara. Nakon toga, oni se neće primati.   PROČITAJTE JOŠ: Firma „Voda Plus“ iz Zrenjanina raspisala konkurs za posao   – Prema mojim […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bivši radnici firme „Premium chicken“ još nekoliko dana mogu da podnesu zahteve

    Još samo nekoliko dana bivši radnici žitištanskog preduzeća „Premium chicken“ mogu poslati zahtev da im se zaostale plate i prinadležnosti isplate iz Fonda solidarnosti.

     

    Rok za podnošenje zahteva je poslednji dan januara. Nakon toga, oni se neće primati.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Firma „Voda Plus“ iz Zrenjanina raspisala konkurs za posao

     

    – Prema mojim saznanjima, ima sigurno desetak bivših zaposlenih koji zahteve nisu podneli. Stekao sam utisak da oni smatraju da je zaključak suda koji su dobili krajem decembra dovoljan papir za isplatu – kaže za portal zrenjaninski.com Duško Polovina, poverenik Samostalnog sindikata za opštinu Žitište.

     

    Kako navodi, u zaključku ne piše, jer to nije ni obaveza, da svako od bivših radnika firme „Premium chicken“ mora pojedinačno da pošalje zahtev.

     

    – Zato pozivam one koji to još nisu učinili, da zahtev pošalju sami, preuzimajući obrazac sa sajta Fonda. Ako imaju bilo kakvu nedoumicu ili ne znaju kako to da urade, mogu da se obrate sindikatu – ističe Polovina.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    On dodaje da se naknadni zahtevi, nakon isteka roka, neće priznavati.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjanin se prema baštini giganta kakav je bio „Servo Mihalj“ ne odnosi previše pažljivo

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]