• Beogradska firma traži veći broj radnika za rad u Zrenjaninu

    Poslodavac „Samsic STM“ DOO Beograd oglasio je potrebu za zapošljavanjem velikog broja radnika raznih profila, za rad u Zrenjaninu. Firmi „Samsic STM“ je potrebno po četvoro keramičara, zidara, bravara, molera-farbara, limara, stolara, krovopolagača, izolatera, fasadera i parketara. Potrebno je radno iskustvo od najmanje šest meseci, a poslovi su na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Beogradska firma traži veći broj radnika za rad u Zrenjaninu

    Poslodavac „Samsic STM“ DOO Beograd oglasio je potrebu za zapošljavanjem velikog broja radnika raznih profila, za rad u Zrenjaninu. Firmi „Samsic STM“ je potrebno po četvoro keramičara, zidara, bravara, molera-farbara, limara, stolara, krovopolagača, izolatera, fasadera i parketara. Potrebno je radno iskustvo od najmanje šest meseci, a poslovi su na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu da se jave na kontakt telefon 064 828 52 98.

     

    Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“ u Zrenjaninu raspisala je konkurs za prijem u radni odnos bibliotekara, na određeno vreme, sa 50 posto radnog vremena. Za više informacija kontakt telefon je 548 820.

     

    „Prva linija“ DOO Zrenjanin traži 15 radnika u proizvodnji, i to pet krojača, pet štoperki i pet pomoćnih radnika. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 069 106 07 96.

     

    Pročitajte još: Uprava za trezor, „Fulgar east“, Opšta bolnica i „Farkaš“ traže radnike

     

    Osnovna škola „Dr Đorđe Joanović“ Novo Miloševo traži nastavnika biologije, na određeno vreme, sa 20 posto radnog vremena. Školi je potreban i pedagoški asistent, za rad na određeno vreme.

     

    Poslodavcu „Netex“ d.o.o. Novi Sad potrebno je pet izvršilaca za radno mesto telefonista u Call centru u Novom Sadu za francuski jezik. Potrebno je znanje jezika minimum B1 (pisanje i govor) i osnovno poznavanje rada na računaru. Mesto rada su Novi Sad, Zrenjanin, Beograd i Niš, a poslovi su na određeno vreme.

     

    Posao i u seoskim školama

     

    Osnovna škola „Slavko Rodić“ Lazarevo zapošljava dva vaspitača, na određeno vreme. Školi su potrebni i nastavnik engleskog jezika i književnosti, sa 44,44 posto radnog vremena u predmetnoj i 40 posto radnog vremena u razrednoj nastavi, kao i nastavnik predmeta računarstvo i informatika, sa 10 posto radnog vremena. Otvoren je konkurs i za nastavnika geografije, sa 10 posto radnog vremena i za spremačicu sa punim radnim vremenom. Svi poslovi su na određeno vreme.

     

    „Premium AS 023“ DOO Zrenjanin traži dva točioca goriva na benzinskoj pumpi. Mesto rada je u Zrenjaninu, a posao je na neodređeno vreme. Konkurs je otvoren do 6. decembra, a kontakt telefon poslodavca je 062 493 235.

     

    Osnovna škola „Dositej Obradović“ Bočar traži nastavnika fizičkog vaspitanja, sa 60 posto radnog vremena, na određeno vreme. Kontakt telefon je 789-209.

     

    „MM Miki“, samostalna knjigovodstvena agencija Zrenjanin, zapošljava knjigovođu. Potrebno je radno iskustvo, a posao je na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 30. novembra.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Aktuelne oglase i konkurse možete pratiti svakog dana u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija