• Uprava za trezor, „Fulgar east“, Opšta bolnica i „Farkaš“ traže radnike

    Uprava za trezor Ministarstva finansija raspisala je javni konkurs za popunjavanje izvršilačkih radnih mesta u više mesta, a pored ostalog i u filijali Zrenjanin. U filijali Zrenjanin upražnjena su dva radna mesta za vođenje i kontrolu budžetskih evidencija u zvanju referenta. Od kandidata se traži srednjoškolsko obrazovanje, položen državni ispiti i dvogodišnje iskustvo u struci. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Uprava za trezor, „Fulgar east“, Opšta bolnica i „Farkaš“ traže radnike

    Uprava za trezor Ministarstva finansija raspisala je javni konkurs za popunjavanje izvršilačkih radnih mesta u više mesta, a pored ostalog i u filijali Zrenjanin. U filijali Zrenjanin upražnjena su dva radna mesta za vođenje i kontrolu budžetskih evidencija u zvanju referenta. Od kandidata se traži srednjoškolsko obrazovanje, položen državni ispiti i dvogodišnje iskustvo u struci. Uprava za trezor je u ekspozituri Novi Bečej raspisala konkurs za poslove platnih usluga, za jednog izvršioca u zvanju referenta. Uslovi za kandidate su isti kao i za posao u Zrenjaninu.

     

    Elektrotehnička i građevinska škola „Nikola Tesla“ iz Zrenjanina raspisala je konkurs za nastavnika predmeta Ekonomika i organizacija preduzeća, za odeljenja na mađarskom jeziku, na određeno vreme sa 10 posto radnog vremena. Školi je potreban i nastavnik predmeta Programiranje, takođe u odeljenjima na mađarskom jeziku, na određeno vreme sa 40 posto radnog vremena. Traži se i nastavnik predmeta Računarstvo i informatika, na određeno vreme, sa 10 posto radnog vremena.

     

    Pročitajte još: PRILIKA ZA ZAPOSLENJE: „Gomex“ zapošljava radnike na više pozicija

     

    Privredno društvo „Fulgar east“ DOO Zrenjanin zapošljava tri radnika u proizvodnnji, na određeno vreme. Rad je smenski, ima i noćnog rada, a radno mesto je sa povećanim rizikom. Prijave se mogu slati poštom, na adresu Železnička bb 23000 Zrenjanin, ili na e-mail isidorap@fulgareast.rs

     

    Potrebni vozači i socijalni radnik

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je konkurs za radno mesto socijalnog radnika na ostalim bolničkim odeljenjima. Kandidati moraju imati završene osnovne akademske studije Fakulteta političkih nauka – diplomirani socijalni radnik. Zainteresovani kandidati uz molbu treba da prilože CV, overenu fotokopiju diplome, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu i lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti.

     

    Pročitajte još: Firma „Đenka“ objavila oglas za posao, konkurišite na vreme

     

    Agencija „Farkaš“ zapošljava pet vozača kamiona sa vozačkom dozvolom „C“ kategorije. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 850 92 82.

     

    Aktuelne oglase i konkurse možete pratiti svakog dana u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija