Ekonomija Vesti Zrenjanin

Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu, Novom Bečeju i Sečnju

poslodavci i nezaposlene osobe
Foto: Pixabay

Ovo su aktuelni oglasi za posao koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Specijalna bolnica za plućne bolesti “Dr Vasa Savić” iz Zrenjanina raspisala je konkurs za prijem u radni odnos medicinske sestre – tehničara. Zaposleni bi bio angažovan na bolničkom odeljenju. Posao je na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom. Uslovi koje kandidat treba da ispunjava su završena srednja medicinska škola, položen stručni ispit i posedovanje licence. Potrebno je i da ima najmanje šest meseci radnog iskustva u zvanju medicinske sestre – tehničara.

 

Pročitajte još: Caffe Piccolo zapošljava nove članove osoblja, konkurs je u toku

 

Hotel “Tiski cvet” iz Novog Bečeja traži dva lica za rad na recepciji hotela. Uslovi koje kandidati treba da ispune su diploma srednje škole – smer trgovina, ugostiteljstvo ili turizam, zatim srednji nivo znanja engleskog jezika, kao i vozačka dozvola „B“ kategorije. Radno iskustvo je nebitno. Svi zainteresovani mogu da se jave na kontakt telefon 062/523-726.

 

Biblioteka „Jovan Dučić“ iz Sečnja raspisala je konkurs za izbor direktora za mandatni period od četiri godine. Uslovi za učešće na konkursu su završen fakultet društvenih nauka (profesorski smer) – VII/1 stepen stručne spreme i položen stručni ispit iz bibliotekarstva. Od kandidata se traži i pet godina radnog iskustva na rukovodećim i organizacionim poslovima, kao i pet i više godina radnog iskustva u struci. Prijava kandidata za direktora treba da sadrži i predlog programa rada i razvoja Biblioteke „Jovan Dučić“ Sečanj za period od četiri godine.

 

Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM