• Anastasia Cvetković Čučulis iz „Dijamanta“ najbolji finansijski direktor u Srbiji

    Anastasia Cvetković Čučulis, iz zrenjaninske kompanije „Dijamant“, dobila je nagradu za najboljeg finansijskog direktora u 2021. godini. Ovu nagradu dodeljuje Udruženje finansijskih direktora Srbije, u saradnji sa konsultantsko-revizorskom kućom Deloitte.   Svečana dodela nagrade održana je u Narodnom muzeju Srbije, u prisustvu visokih zvanica i članova pomenutog udruženja. Nagrade su uručili generalna direktorka kompanije Mercator […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Anastasia Cvetković Čučulis iz „Dijamanta“ najbolji finansijski direktor u Srbiji

    Anastasia Cvetković Čučulis, iz zrenjaninske kompanije „Dijamant“, dobila je nagradu za najboljeg finansijskog direktora u 2021. godini. Ovu nagradu dodeljuje Udruženje finansijskih direktora Srbije, u saradnji sa konsultantsko-revizorskom kućom Deloitte.

     

    Svečana dodela nagrade održana je u Narodnom muzeju Srbije, u prisustvu visokih zvanica i članova pomenutog udruženja. Nagrade su uručili generalna direktorka kompanije Mercator S Violeta Kovačević i partnerka i liderka CFO programa u Deloitte-u Olivera Andrijašević.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Privredna komora Srbije dodelila kompaniji „Gomex“ nagradu za poslovni uspeh

     

    Prilikom uručenja nagrade, Anastasia Cvetković Čučulis je istakla da je ključ uspeha tim ljudi koji je okružuje.

     

    – Ova nagrada je priznanje rezultata koje je ostvario celokupan tim „Dijamanta“, a ujedno i velika lična čast i odgovornost za mene. Odgovornost prema kolegama, menadžmentu Fortenova grupe, u okviru koje posluje „Dijamant“ i OIL Grupa, a koji su mi ukazali poverenje, ali i prema svim farmerima, saradnicima, dobavljačima, partnerima, bez kojih ovaj uspeh ne bi bio moguć. Godine profesionalnog iskustva su me naučile koliko je važna vera u sebe, u svoje znanje i stavove, ali i da je krug saradnika od poverenja preduslov za postizanje visokih rezultata – navela je Anastasia Cvetković Čučulis.

     

    anastasia cvetković čučulis
    Foto: Udruženje finansijskih direktora Srbije

     

    Sve veća uloga finansijskih direktora

     

    Prepoznajući sve veću ulogu finansijskih direktora i njihov značaj za poslovanje kompanija, Udruženje finansijskih direktora Srbije i Deloitte pokrenuli su krajem septembra drugi po redu konkurs za izbor najboljeg finansijskog direktora koga bira stručni žiri prema unapred jasno definisanim kvalitativnim i kvantitativnim kriterijumima, odnosno na osnovu popunjenog kratkog upitnika iz prijave na konkurs i javno dostupnih finansijskih izveštaja za 2021. godinu kompanije u kojoj je kandidat zaposlen.

     

    PROČITAJTE JOŠ: „Mlekoprodukt“ osvojio još jedno značajno priznanje za svoj društveni angažman

     

    Nagrada „CFO godine“ dodeljuje se za uspeh i projekte koje finansijski direktor vodi u okviru funkcije finansija i meri se rezultatima koje privredno društvo u kome je zaposlen ostvaruje na osnovu tih aktivnosti.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija