• „Mlekoprodukt“ osvojio još jedno značajno priznanje za svoj društveni angažman

    Kompanija „Mlekoprodukt“ iz Zrenjanina ove godine je osvojila još jedno značajno priznanje za svoj društveni angažman.   Zrenjaninska sirara, deo međunarodne grupe Savencia Fromage & Dairy, nalazi se među firmama posvećenim održivom poslovanju koje su pozvane na konferenciju „CSR & ESG FORUM – Compliance, Performance, Leadership“. Tamo joj je dodeljeno priznanje za angažman na planu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Mlekoprodukt“ osvojio još jedno značajno priznanje za svoj društveni angažman

    Kompanija „Mlekoprodukt“ iz Zrenjanina ove godine je osvojila još jedno značajno priznanje za svoj društveni angažman.

     

    Zrenjaninska sirara, deo međunarodne grupe Savencia Fromage & Dairy, nalazi se među firmama posvećenim održivom poslovanju koje su pozvane na konferenciju „CSR & ESG FORUM – Compliance, Performance, Leadership“. Tamo joj je dodeljeno priznanje za angažman na planu donacije hrane najugroženijima, doprinos u borbi protiv siromaštva i ostvarivanju ciljeva održivog razvoja u 2022. godini.

     

    Konkurs za tri radne pozicije: „Agrorit“ zapošljava devet radnika

     

    Ovogodišnja konferencija održana je 9. decembra u hotelu Metropol Palace u Beogradu. „Mlekoprodukt“ je, kako su organizatori naveli, prepoznat kao značajan donator i partner u postizanju ciljeva održivog razvoja.

     

     

    U okviru konferencije pokrivene su najrazličitije teme. Među njima su ESG kriterijumi kao ključ za održivo finansiranje i zelenu tranziciju, potom predstavljanje liste CSR profesionalaca i promocija polaznika treće generacije programa CSR prakse, razgovor o najboljim praksama poslovanja u skladu sa principima održivosti…

     

    Predstavljeni su i uspešni biznis projekti koji doprinose ispunjavanju Agende za održivi razvoj do 2030. godine, odnosno kompanije koje su u svoje poslovanje i strategije održivosti inkorporirale ciljeve održivog razvoja i koje su za svoj angažman postale nosioci nagrade Šampioni održivosti.

     

    Završni, svečani događaj u okviru foruma, bila je dodela priznanja za doniranje hrane najugroženijima, doprinos borbi protiv siromaštva i za ostvarenje Ciljeva održivog razvoja u ovoj godini.

     

    bojana momčilov

     

    Bojana Momčilov na listi 58 CSR profesionalaca u Srbiji

     

    Bojana Momčilov, menadžerka za komunikaciju i CSR „Mlekoprodukta“, u ime ove kuće i u svoje lično ime zahvalilla se na priznanjima.

     

    – Počastvovana sam što sam u ime „Mlekoprodukta“ primila priznanje koje potvrđuje izuzetnu posvećenost naše kompanije društveno odgovornom poslovanju. Posebno me raduje činjenica da sam se našla na listi 58 CSR profesionalaca u Srbiji, od kojih su 80 odsto žene – naglasila je Bojana Momčilov.

     

    Kompanija „Mlekoprodukt“ i prošle godine je na CSR konferenciji, održanoj u Dorćol Platz-u, dobila priznanje kao jedan od najznačajnijih donatora hrane u Srbiji. Predstavnici „Mlekoprodukta“ naveli su da je ta nagrada dokaz strateškog opredeljenja ove firme za politiku društvene odgovornosti.

     

    bojana momčilov

     

    „Mlekoprodukt u kontinuitetu radi na ostvarenju ciljeva etičkog poslovanja. Posvećen je društvenoj odgovornosti na lokalnom i nacionalnom planu, u skladu sa svojim trajnim opredeljenjem i sa strateškim opredeljem grupe Savencia Fromage & Dairy, kojoj pripada“, naveli su tada predstavnici „Mlekoprodukta“.

     

    Potrebni vozači za rad u preduzeću iz okoline Zrenjanina

     

    CSR & ESG FORUM organizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv u saradnji sa Međunarodnom finansijskom korporacijom (IFC), članicom Grupe Svetske banke. Forum se organizuje u okviru integrisanog ESG programa koji podržava Swiss State Secretariat for Economic Affairs SECO.

     

    Konferencija je dodatno podržana kroz Platformu „Održivi razvoj za sve“. Nju podržavaju vlade Švajcarske i Nemačke, a implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u okviru projekta „Reforma javnih finansija – Agenda 2030“.

     

    Prijatelji konferencije su Delhaize Serbia, Elixir Group, Coca-Cola HBC Serbia i Moravacem. Konferenciju su medijski podržali Represent Communications, BIZLife, Nova ekonomija, InStore i Daily Green.

     

    mlekoprodukt priznanje

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija