• Aktuelni oglasi za posao, potrebni radnici na raznim pozicijama

    Pred vama su aktuelni oglasi za posao koje portal zrenjaninski.com objavljuje redovno u okviru svoje ekonomske rubrike.   Kompaniji „BB trade“ AD potrebni su radnici, a zainteresovani prijave za posao mogu poslati na mejl bb.hrmanager@gmail.com   Za rad u prodajnim objektima u Zrenjaninu i Novom Bečeju potrebni su prodavci. Od kandidata se traži diploma srednje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Aktuelni oglasi za posao, potrebni radnici na raznim pozicijama

    Pred vama su aktuelni oglasi za posao koje portal zrenjaninski.com objavljuje redovno u okviru svoje ekonomske rubrike.

     

    Kompaniji „BB trade“ AD potrebni su radnici, a zainteresovani prijave za posao mogu poslati na mejl bb.hrmanager@gmail.com

     

    Za rad u prodajnim objektima u Zrenjaninu i Novom Bečeju potrebni su prodavci. Od kandidata se traži diploma srednje škole i poznavanje rada na računaru, a radno iskustvo je poželjno.

     

    Za mesto vozača-dostavljača mogu konkurisati kandidati sa srednjom stručnom spremom, koji poseduju vozačku dozvolu „C“ kategorije i spremni su za rad na terenu. Radno iskustvo u dostavi prehrambenih proizvoda je poželjno.

     

    Kompaniji je potreban i saradnik za širenje maloprodajne mreže. Od kandidata se traži srednja stručna sprema IV stepen, dvogodišnje radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, Traži se i spremnost za rad na terenu, organizacione i komunikacione sposobnosti i poznavanje rada na računaru MS Office.

     

    Posao podrazumeva obilazak terena i pronalaženje lokacija za otvaranje novih maloprodajnih objekata, pregovaranje sa potencijalnim zakupodavcima, organizovanje i sprovođenje ispunjenosti svih standarda i dinamike otvaranja ili renoviranja maloprodajnih objekata i distributivnih centara, kao i druge aktivnosti.

     

    Pročitajte još: Zdravstvene ustanove iz Zrenjanina zapošljavaju na više pozicija

     

    „Institut znanja“ DOO Zrenjanin zapošljava predavača engleskog jezika, za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Uslov je fakultetska diploma, a od kandidata se traži i napredni nivo znanja engleskog jezika. Radno iskustvo nije bitno. Oglas je otvoren do 21. januara, a više informacija može se dobiti pozivanjem broja 069 30 90 584 ili slanjem mejla na zrenjanin@akademijaoxford.com

     

    Posao nude i restoran „Kovač“ i firma „Energotehna“

     

    Restoran „Kovač“, koji se nalazi u Aviv Parku Zrenjanin, raspisao je oglas za posao. Ovom renomiranom restoranu potrebni su kuvari, konobari i šankeri. Poželjno je radno iskustvo. Svi zainteresovani mogu doći lično u restoran „Kovač“ ili prijave sa kraćom biografijom poslati na email: kovacrestoranavivpark@gmail.com Konkurs je otvoren do popune radnih mesta.

     

    Kompanija „Energotehna” doo Novi Sad, koja je specijalizovana za izgradnju gasovoda, naftovoda i industrijskih postojenja, raspisala je oglas za zapošljavanje tesara i armirača, kao i pomoćnih radnika. Rad je terenski, sigurna je zarada i postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Za više informacija i za prijave za posao svi zainteresovani mogu da pozovu poslodavca na telefone 064/644-88-42 i 021/6300-994. Prijave sa biografijom mogu da pošalju i elektronskim putem na mail adresu: marina.balj@energotehna.com

     

    Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija