• Zdravstvene ustanove iz Zrenjanina zapošljavaju na više pozicija

    Tri zdravstvene ustanove iz Zrenjanina raspisale su konkurse za posao.   Dom zdravlja „Boško Vrebalov“ objavio je oglas za zapošljavanje medicinske sestre-tehničara. Radni odnos se zasniva na određeno vreme. Uslovi koje kandidati moraju da ispunjavaju su završena srednja medicinska škola, obrazovni profil medicinska sestra/tehničar, kao i položen stručni ispit. Kandidati su dužni i da podnesu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zdravstvene ustanove iz Zrenjanina zapošljavaju na više pozicija

    Tri zdravstvene ustanove iz Zrenjanina raspisale su konkurse za posao.

     

    Dom zdravlja „Boško Vrebalov“ objavio je oglas za zapošljavanje medicinske sestre-tehničara. Radni odnos se zasniva na određeno vreme. Uslovi koje kandidati moraju da ispunjavaju su završena srednja medicinska škola, obrazovni profil medicinska sestra/tehničar, kao i položen stručni ispit. Kandidati su dužni i da podnesu prijavu sa kratkom biografijom, overenu fotokopiju diplome o završenoj srednjoj medicinskoj školi, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu i overenu fotokopiju rešenja o upisu u Imenik Komore medicinskih sestara i tehničara. Domu zdravlja potreban je i logoped, sa diplomom defektološkog fakulteta, za rad na određeno vreme. Otvoren je konkurs i za spremačicu, za rad na određeno vreme, a od kandidata se traži diploma osnovne škole. Za sva radna mesta potrebna je i potvrda o vakcinalnom statusu za hepatitis B i morbile.

     

    Zavod za javno zdravlje Zrenjanin objavio je oglas za zapošljavanje laboratorijskog tehničara u dijagnostici. Posao je na određeno vreme. Od kandidata se traži diploma srednje medicinske škole, smer laboratorijski tehničar, zatim stručni ispit i licenca, i najmanje šest meseci radnog iskustva u struci

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ raspisala je oglas kojim traži medicinsku sestru-tehničara, za rad u opštoj hirurgiji-stacionaru, na određeno vreme. Zainteresovani kandidati treba da prilože molbu, CV, overenu fotokopiju diplome, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu, overenu fotokopiju licence izdate od nadležnog organa ili rešenje o upisu u komoru. Potrebno je i lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, uredan sanitarni nalaz što dokazuje fotokopija sanitarne knjižice, dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrda o serološkoj analizi na morbile (IGG antitela) i dokaz o imunizaciji Hepatitis B.

     

    Posao ne nude samo zdravstvene ustanove, već i ovi poslodavci

     

    „B&K Family“ DOO Zrenjanin zapošljava troje vozača motornog vozila u međunarodnom tranasportu. Uz diplomu srednje škole, smer saobraćaj, vozačke dozvole „C“ i „E“ kategorije i vozačke  licence KODA 95, kandidati moraju imati i više od godinu dana radnog iskustva. Zainteresovani kandidati mogu da se jave na kontakt telefon 023 565 038.

     

    Pročitajte još: Restoran „Kovač“ zapošljava kuvare, konobare i šankere

     

    „Premium AS 023“ DOO Zrenjanin traži točioca goriva na benzinskoj pumpi. Radno iskustvo je nebitno, radno mesto je u Zrenjaninu, a posao je na neodređeno vreme. Oglas je otvoren do 8. februara. Kontakt telefon za više informacija je 062 493 235.

     

    Pročitajte još: Kompanija „Energotehna“ raspisala konkurs za prijem novih radnika

     

    Aktuelni konkursi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija