• Aktivnosti koje najavljuju Digitalk konferenciju nastavljaju se i u martu

    Kako su najavili organizatori Digitalk konferencije, aktivnosti koje najavljuju ovaj veliki događaj nastavljaju se i u martu. Ovog meseca očekuju nas dva dešavanja u Zrenjaninu.   U četvrtak, 9. marta, u saradnji sa Tehničkim fakultetom „Mihajlo Pupin“, organizatori će studentima u Zrenjaninu predstaviti ovogodišnju konferenciju. Pričaće o značaju posećivanja ovakvih događaja za razvoj profesionalne karijere, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Aktivnosti koje najavljuju Digitalk konferenciju nastavljaju se i u martu

    Kako su najavili organizatori Digitalk konferencije, aktivnosti koje najavljuju ovaj veliki događaj nastavljaju se i u martu. Ovog meseca očekuju nas dva dešavanja u Zrenjaninu.

     

    U četvrtak, 9. marta, u saradnji sa Tehničkim fakultetom „Mihajlo Pupin“, organizatori će studentima u Zrenjaninu predstaviti ovogodišnju konferenciju. Pričaće o značaju posećivanja ovakvih događaja za razvoj profesionalne karijere, ali i o značaju neformalnog obrazovanja koje može da bude vrlo lepa nadogradnja znanja stečenog na fakultetu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Goran Kovačević: Siva ekonomija je vrsta hronične bolesti privrednog sistema

     

    Pored prezentacije samog događaja, studentima će svoj profesionalni put ispričati i Vlada Kovač, jedan od organizatora konferencije i rođeni Zrenjaninac. Vladi će se u amfiteatru, kao predavači, pridružiti i studenti koji su godinama unazad bili deo ovih konferencija kao volonteri. Oni će podeliti svoja iskustva. Govoriće o tome šta im je učešće u organizaciji jednog ovako velikog događaja donelo u životu i karijeri. Kao i ranijih godina, na kraju same prezentacije biraće se volonteri među studentima zainteresovanim da budu deo tima. Taj tim će ove godine izneti organizaciju događaja koji okuplja i više od osam stotina ljudi, koliko ih se očekuje ove godine.

     

    Prezentacija se održava u malom amfiteatru Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“, u 12 časova.

     

    digitalk fakultet

     

    Danilo Novaković gost novog Digitalk meetup-a

     

    Istog dana, kao što je najavljeno i prošlog meseca, nastavlja se serija od tri besplatna Digitalk meetup-a u zrenjaninskom StartIT centru. Ovog meseca kao predavač dolazi Danilo Novaković, jedan od osnivača Dafed Asocijacije. On će posetiocima pričati o razvoju digitalnog proizvoda.

     

    Na predavanju će biti reči o tome kako započeti razvoj digitalnog ili bilo kog drugog proizvoda, bez obzira na to odakle dolazite i kakav vam je materijalni status. Pričaće se i o tome zašto prilikom razvoja proizvoda krećemo od sopstvenih problema, kao i zašto je važno da validiramo ideju pre nego što bilo šta započnemo. Danilo će se potruditi da posetiocima objasni i kako rad u kompanijama može kvalitetno uticati na naše razmišljanje i koji su to iskustveni benefiti. Prisutnima će otkriti i šta je to što nam omogućava globalno tržište kada je proizvod u pitanju. Na kraju, uvek je vredno čuti koje su to greške koje se dešavaju ljudima iz naše zemlje kada razvijaju svoj digitalni proizvod.

     

    Nakon predavanja, Danilu će se pridružiti njegove kolege iz Dafeda, zatim Vlada Kovač, ispred Digitalk-a, ali i predstavnici lokalne IT scene iz Zrenjanina. Svi zajedno će, kroz panel diskusiju, razgovarati o značaju i snazi malih zajednica.

     

    Prisustvo je besplatno za sve. Međutim, zbog fizičkog ograničenja prostora, neophodna je prijava putem online forme. Digitalk se održava u četvrtak, 9. marta, s početkom u 18 sati, u StartIT centru u Zrenjaninu.

     

    „Early bird“ cena kotizacija

     

    U izjavi za portal zrenjaninski.com, Vlada Kovač je naglasio da trenutno važi snižena, takozvana „early bird“ cena kotizacija za Digitalk konferenciju. Pored snižene cene, kotizacija sadrži i snimke sa prošlogodišnje konferencije.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Stoga je topla preporuka da se svi zainteresovnai prijave što pre. Ova snižena cena kotizacija za konferenciju važi do 10. marta.

     

    digitalk meetup

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]