• AKO ŽELITE DA RADITE NA HRVATSKOJ OBALI, OVO JE ŠANSA ZA VAS

    ZRENJANIN – Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ iz Zrenjanina raspisao je oglas za prijem u radni odnos jednog doktora medicine. Radni odnos je na određeno, do povratka zaposlenog sa bolovanja. Uz diplomu Medicinskog fakulteta i položen stručni ispit za doktora medicine, od kandidata se ne traže se nikakvi drugi posebni uslovi. U DOO „Gomex“ i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    AKO ŽELITE DA RADITE NA HRVATSKOJ OBALI, OVO JE ŠANSA ZA VAS

    ZRENJANIN – Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ iz Zrenjanina raspisao je oglas za prijem u radni odnos jednog doktora medicine. Radni odnos je na određeno, do povratka zaposlenog sa bolovanja. Uz diplomu Medicinskog fakulteta i položen stručni ispit za doktora medicine, od kandidata se ne traže se nikakvi drugi posebni uslovi.

    Nacionalna služba za zapošljavanje
    Nacionalna služba za zapošljavanje

    U DOO „Gomex“ i dalje je otvoren oglas za prijem u radni odnos četiri prodavca – kasira. Posao je na određeno vreme.

    Osnovna škola „2.oktobar“ iz Zrenjanina zapošljava na određeno nastavnika engleskog jezika, a oglas je otvoren do 2. marta.

    Poslodavac „Grawe osiguranje“ iz Beograda, traži tri saradnika – zastupnika u prodaji osiguranja, a radno iskustvo je nebitno. Posao je na neodređeno vreme, a probni rad je mesec dana.

    Autocentar „Optima M“ traži jednog automehaničara, sa šest meseci radnog iskustva i vozačkom dozvolom B kategorije. Posao je na određeno vreme.

    UR „Papagaj 023“ zapošljava konobara na određeno vreme, a radno iskustvo je nebitno.

    Autoperionica „Interduo“ traži jednog perača autombila. Obrazovanje i radno iskustvo su nebitni, a posao je na određeno vreme. Mesto rada je Zrenjanin, a radi se u smenama.

    Servis bele tehnike „Art cool“ iz Zrenjanina zapošljava jednog servisera bele tehnike i uređaja. Radno iskustvo nije potrebno, ali se traži vozačka dozvola B kategorije, početno znanje engleskog jezika i osnovna informatička obuka. Posao je na određeno vreme. Prijave na oglas primaju se do 21. marta. Isti servis prima i jednog servisera za rad van radnog odnosa, odnosno na stručnu praksu. Rok za prijave je takođe 21. mart.

    Servisera bele tehnike traži i Samostalna radnja „SBT“, a posao je na određeno vreme.

    Hrvatski poslodavac „Love carpe diem“ traži 30 animatora u turizmu za rad na hrvatskoj obali. Oglas je otvoren do 1. aprila.

    Izvršiteljka Svetlana Garčev Peterka traži jednog pripravnika kod javnog izvršitelja, za stručnu praksu. Uz diplomu pravnog fakulteta traži se i osnovna informatička obuka, a oglas je otvoren do 2. marta

    Poslodavac „Atelje Ilić“ traži agenta za prodaju nekretnina, rad je van radnog odnosa – stručna praksa.

    A 28. februara ističe rok za prijave na oglas firme „Tisza automotive“ iz Sente, za prijem u radni odnos 20 radnika na proizvodnoj liniji. Radno iskustvo je nebitno, posao je na određeno vreme, a radi se u Senti.

    Još oglasa možete pročitati ovde. 

    Više informacija o svim ovim oglasima možete pronaći u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija