• MOŽDA JE NEKI OD OVIH POSLOVA UPRAVO ZA VAS

    ZRENJANIN – U zrenjaninskom AD „Izolir“ otvoren je oglas za prijem u radni odnos na radno mesto rukovodilac komercijalnog sektora. Od kandidata se traži završen ekonomski fakultet, poznavanje rada na računaru, aktivno znanje engleskog jezika, radno iskustvo od pet godina i posedovanje vozačke dozvole B kategorije. Rok za podnošenje prijava je 10. mart. Ista firma […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MOŽDA JE NEKI OD OVIH POSLOVA UPRAVO ZA VAS

    ZRENJANIN – U zrenjaninskom AD „Izolir“ otvoren je oglas za prijem u radni odnos na radno mesto rukovodilac komercijalnog sektora.

    Od kandidata se traži završen ekonomski fakultet, poznavanje rada na računaru, aktivno znanje engleskog jezika, radno iskustvo od pet godina i posedovanje vozačke dozvole B kategorije. Rok za podnošenje prijava je 10. mart. Ista firma oglasila je upražnjeno radno mesto mašinskog inženjera proizvodnje, a prijave se takođe podnose do 10. marta.

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme od šest meseci bolničkog poslužitelja – razvođača bolesnika. Oglas je otovren do 2. marta.

    Apoteka „Janković“ traži dva farmaceuska tehničara za rad u Zrenjaninu. Probni rad je mesec dana, posao je na neodređeno vreme, a radno iskustvo nije bitno. Kandidati moraju imati osnovno informatičko znanje. Ova novosadska apoteka traži i dva diplomirana famaceuta, takođe na neodređeno vreme uz probni rad od mesec dana. I u ovom slučaju je radno iskustvo nebitno, ali se zahteva osnovna informatička obuka.

    Poslodavac „O&M inženjering“ DOO iz Zrenjanina zapošljava šest bravara montera, na određeno vreme. Uz diplomu, potrebno je tri godine radnog iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Rad je smenski i terenski, a radno mesto je sa povećanim rizikom. U toj firmi već dugo je otvoren oglas kojim se traži diplomirani inženjer građevinarstva i referent nabavke, kao i radnik u finasijskoj operativi.

    SR „NB dom“ zapošljava dva zidara sa radnim iskustvom, na određeno vreme. Radi se u Zrenjaninu i okolini uz obezbeđen prevoz. Ista firma traži i dva pomoćna građevinska radnika.

    Poslodavac „B&K family“ DOO traži dva vozača drumskih vozila, na određeno vreme. Uslov je posedovanje vozačke dozvole E kategorije, znanje engleskog jezika na početnom nivou i godina dana radnog iskustva.

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija