Ekonomija YTOP

MOŽDA JE NEKI OD OVIH POSLOVA UPRAVO ZA VAS

Nacionalna sluzba za zaposljavanje 1

ZRENJANIN – U zrenjaninskom AD „Izolir“ otvoren je oglas za prijem u radni odnos na radno mesto rukovodilac komercijalnog sektora.

Od kandidata se traži završen ekonomski fakultet, poznavanje rada na računaru, aktivno znanje engleskog jezika, radno iskustvo od pet godina i posedovanje vozačke dozvole B kategorije. Rok za podnošenje prijava je 10. mart. Ista firma oglasila je upražnjeno radno mesto mašinskog inženjera proizvodnje, a prijave se takođe podnose do 10. marta.

Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme od šest meseci bolničkog poslužitelja – razvođača bolesnika. Oglas je otovren do 2. marta.

Apoteka „Janković“ traži dva farmaceuska tehničara za rad u Zrenjaninu. Probni rad je mesec dana, posao je na neodređeno vreme, a radno iskustvo nije bitno. Kandidati moraju imati osnovno informatičko znanje. Ova novosadska apoteka traži i dva diplomirana famaceuta, takođe na neodređeno vreme uz probni rad od mesec dana. I u ovom slučaju je radno iskustvo nebitno, ali se zahteva osnovna informatička obuka.

Poslodavac „O&M inženjering“ DOO iz Zrenjanina zapošljava šest bravara montera, na određeno vreme. Uz diplomu, potrebno je tri godine radnog iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Rad je smenski i terenski, a radno mesto je sa povećanim rizikom. U toj firmi već dugo je otvoren oglas kojim se traži diplomirani inženjer građevinarstva i referent nabavke, kao i radnik u finasijskoj operativi.

SR „NB dom“ zapošljava dva zidara sa radnim iskustvom, na određeno vreme. Radi se u Zrenjaninu i okolini uz obezbeđen prevoz. Ista firma traži i dva pomoćna građevinska radnika.

Poslodavac „B&K family“ DOO traži dva vozača drumskih vozila, na određeno vreme. Uslov je posedovanje vozačke dozvole E kategorije, znanje engleskog jezika na početnom nivou i godina dana radnog iskustva.

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz