• Ako imate 10.000 evra možete da postanete vlasnik ove vikendice u naselju Šumica

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija m2Gsigma i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je vikendica u naselju Šumica.   Proleće, za mnoge najlepše godišnje doba, konačno je stiglo. Zaželeli ste se boravka u nedirnutoj prirodi, željni ste zelenila, reke, mira… Mi vam nudimo sve to u jednom – bićete u prirodi a blizu grada. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ako imate 10.000 evra možete da postanete vlasnik ove vikendice u naselju Šumica

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija m2Gsigma i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je vikendica u naselju Šumica.

     

    Proleće, za mnoge najlepše godišnje doba, konačno je stiglo. Zaželeli ste se boravka u nedirnutoj prirodi, željni ste zelenila, reke, mira… Mi vam nudimo sve to u jednom – bićete u prirodi a blizu grada.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju stan sa ovakvim pogledom na grad, zavirite u njegovu unutrašnjost (Foto)

     

    Na prodaju je ponuđena vikendica u naselju Šumica, na potezu Marjanov brod. Uknjižena je na 33 kvadrata, na placu od 792 kvadratna metra.

     

     

    Vikednica ima jednu prostoriju. Nema kupatilo. Postoji priključak za struju. Na placu postoji bušeni bunar za vodu.

     

    Ova vikendica je idealna za sve koji uživaju u prirodi. No, posebno je zanimljiva pecarošima, jer se nalazi na samo 150 metara od Begeja.

     

    Cena ove vikendice je 10.000 evra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Počinje najlepše godišnje doba i imamo jednu sjajnu vest za vas!

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji m2Gsigma, koja se nalazi u Ulici vojvode Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]