• Na prodaju stan sa ovakvim pogledom na grad, zavirite u njegovu unutrašnjost (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija m2Gsigma i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je trosoban stan na Bagljašu.   Samo u Ulici junaka Milana Tepića 3 postoji jedna vertikala trosobnih stanova, u koje spada i ovaj koji vam danas predstavljamo. Ti stanovi imaju takozvanu dečiju sobu jednake veličine kao što je dnevna.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju stan sa ovakvim pogledom na grad, zavirite u njegovu unutrašnjost (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija m2Gsigma i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je trosoban stan na Bagljašu.

     

    Samo u Ulici junaka Milana Tepića 3 postoji jedna vertikala trosobnih stanova, u koje spada i ovaj koji vam danas predstavljamo. Ti stanovi imaju takozvanu dečiju sobu jednake veličine kao što je dnevna.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dvosoban stan od 55 kvadrata, u širem centru grada, za 33.000 evra (Foto)

     

    Da vam bliže predstavimo ovaj poseban stan. Površine je 69 kvadrata, trosoban je i ima čak dve terase. Orijentacija stana je jug-istok. To donosi mnogo svetla. A kako su u njemu ugrađeni kalorimetri, uz dnevnu svetlost i sunčevu toplotu, računi za grejanje su vrlo niski i sasvim prihvatljivi.

     

    Stan se nalazi na sedmom spratu, u zgradi koja ima dva lifta. To nije i poslednji sprat. Sa predivnih terasa se pruža još lepši pogled na grad.

     

     

    Raspored prostorija u stanu je idealan, jer se iz hodnika ulazi u svaku prostoriju. Iz dnevne sobe se izlazi na veću terasu, a iz trpezarije na manju. Kuhinja je spojena sa trpezarijom. Tu su još dve sobe. Kupatilo je sa ugradnom kadom.

     

    Stan je priključen na gradsko grejanje i ima ugrađene kalorimetre. I ono što ga dodatno izdvaja – odmah je useljiv.

     

    Trosoban stan na Bagljašu košta 65.000 evra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ovo je idealna prilika da ulepšate vaš dom – ne propustite je!

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji m2Gsigma, koja se nalazi u Ulici vojvode Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija