Društvo Vesti Zrenjanin

Za jedan dan u Zrenjaninu vakcinisano više od hiljadu građana

masovna vakcinacija građana

Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ saopštio je da je juče u Zrenjaninu ukupno 1079 građana primilo neku od doza vakcine protiv virusa korona.

 

Time je broj vakcinisanih u jednom danu u Zrenjaninu po prvi put premašio cifru od hiljadu.

 

PROČITAJTE JOŠ: Podela besplatnih sadnica sutra u Zrenjaninu, Novom Bečeju i Žitištu

 

Među onima koji su juče primili vakcinu bilo je i 180 građana koji su u halu „Medison“ došli bez prethodnog zakazivanja. Oni su primili vakcinu kineskog proizvođača “Sinofarm”.

 

Inače, na punktovima u hali „Medison“ i u staroj Specijalističkoj poliklinici u sredu su date 653 doze vakcine “Sinofarm” i 426 doza vakcina proizvođača “Fajzer”.

 

Podsetimo, i danas je u terminu od 8 do 14 časova, u „Medisonu“, omogućena vakcinacija bez prethodnog zakazivanja. Za tu namenu predviđen je veći broj vakcina u odnosu na jučerašnji.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Odziv građana veći je od očekivanog, pa je formiran duži red. Slični prizori mogli su se videti i u drugim gradovima.

 

Grad Zrenjanin zato apeluje na građane koji su se u velikom broju odazvali pozivima za vakcinaciju bez prethodne najave da budu strpljivi, da poštuju odvojene redove i ne stvaraju nepotrebne gužve na samim ulazima u halu.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM