Društvo Vesti Zrenjanin

Škola računara NIMIKO organizuje informatičku obuku za nezaposlene

škola računara nimiko

U Školi računara NIMIKO u Zrenjaninu u toku je informatička obuka za nezaposlene. Polaznici obuke su lica koja su na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Nastava je iz oblasti Windows, Word, Excel i Internet, a polaznici će kroz veliki broj časova sasvim sigurno savladati i na kraju uspešno položiti završni test. Za sada je uspešno savladan i položen Word.

 

PROČITAJTE JOŠ: Kako da odaberete najbolju knjigovodstvenu agenciju za vašu firmu?

 

– Veoma sam zadovoljna kvalitetom obuke, a posebno predavačima. Ono što ovde učimo, predstavljeno nam je na zanimljiv način, tako da nije teško. Verujem da ću uz pomoć sertifikata uspeti da pronađem posao koji želim – rekla nam je Biljana, a sa njom se slaže i Emina, koja ističe da joj je do sada na obuci sve bilo tako dobro objašnjeno da veruje da će ispite uspešno položiti i sa međunarodno priznatim sertifikatom lakše naći posao.

 

Svetislav je zadobio povredu ruke. Ta povreda mu je odredila budući posao koji mora biti na računaru. Zato s velikim entuzijazmom pristupa svakom času.

 

– Moram da savladam gradivo odlično, ne zbog sertifikata nego zbog budućeg posla. To mi ne pada teško, jer ovde imamo odlične predavače. Treba samo pažljivo da slušamo i da vežbamo – ističe Svetislav.

 

Predavači iz NIMIKA kažu da im je ova grupa polaznika jedna od najjačih i najozbiljnijih do sada. Redovni su na časovima, pažljivi i vežbaju kod kuće, što je sve jednako važno za uspeh na kraju obuke, kažu u ovoj školi.

 

Kandidati koji uspešno polože sva četiri ispita, dobiće međunarodno priznati ECDL START sertifikat. On će im otvoriti vrata ne samo firmi u Srbiji nego i u velikom broju evropskih zemalja.

 

 

Obuka za rad na računarima za polaznike svih uzrasta

 

Ova obuka je, inače, tek jedan segment rada Škole računara NIMIKO. Ona organizuje obuku za rad na računarima za polaznike svih uzrasta.

 

Nastava se odvija u grupama od najviše osam polaznika i svaki od njih samostalno radi za računarom. Pored aktivnog predavanja, svaki polaznik dobije i spremljene skripte za lakše praćenje gradiva.

 

Učionice su opremljene najsavremenijom opremom: Pentium računari + multimedija, štampač, skener, povezani na internet.

 

Nastavu drži iskusni, fakultetski obrazovani kadar, sa višegodišnjim iskustvom, a posebno sa iskustvom u obuci polaznika za rad na računarima.

 

U toku trajanja nastave polaznicima je omogućeno samostalno vežbanje u učionicama škole.

 

Za sve informacije koje su vam potrebne možete se obratiti na broj telefon 023 569 191 ili na e mail nimikoskola@gmail.com

 

Škola računara NIMIKO nalazi se u Slovačkoj ulici broj 3 u Zrenjaninu. Radno vreme joj je od 9 do 19 časova.

 

škola računara nimiko

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

3 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Учи се градиво 3. разреда основне школе на факултетском нивоу. Какав судар са стварношћу!

    Рад са текстом и интернет описани су у уџбенику за основце „Дигитални свет 3“. Пети разред је већ озбиљан ниво где се учи програмирање у визуелном програмском језику Скреч. Логика текстуалног програмског језика Пајтон лепо и полако је објашњена у уџбенику „Информатика и рачунарство за 6. разред основне школе“.

    Незапослени би ову обуку требало да схвате као оспособљавање за даље самостално учење.

      • Колико се лекције наставног програма за ECDL START разликују од Информатике и Рачунарства за основну школу? Хајде сада прелистајте садржај уџбеника Информатике за 5, 6, 7 и 8. разред, објављених у претходне две године, овога пута са разумевањем. 😉