Društvo Vesti Zrenjanin

Počinje velika humanitarna akcija PerSu marketa “Topli dinar”

humanitarna akcija topli dinar

Velika humanitarna akcija PerSu marketa „Topli dinar“ počinje 1. oktobra i traje do kraja meseca. Od svakog računa ostvarenog u PerSu marketima u ovom periodu biće izdvojen po jedan dinar, kako bi se od sakupljenog novca, u vrednosti većoj od milion i po dinara, kupio ogrev za 100 porodica kojima je pomoć potrebna.

 

PROČITAJTE JOŠ: “Mali ekolozi” Osnovne škole “Žarko Zrenjanin” nagrađeni i ove godine

 

„Humanitarnu akciju „Topli dinar“ organizujemo sedmu godinu zaredom. Do sada smo, zajedno sa našim sugrađanima, ugrejali 600 komšijskih domova. Ove godine, akcija je posebno značajna, jer je globalna pandemija dodatno otežala situaciju i sada više nego ikada želimo da se nađemo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Verujemo da ćemo uz pomoć naših potrošača ove godine obezbediti ogrev za još 100 porodica. Taj broj može biti veći, ukoliko se više sugrađana odazove našem pozivu i da svoj doprinos. Što se više računa ostvari u PerSu marketima tokom oktobra, više porodica iz našeg komšiluka će biti obezbeđeno ogrevom za celu zimu“, kažu u PerSu marketima.

 

Cilj akcije je da se pomogne najugroženijim građanima, kroz direktnu i transparentnu pomoć, a ujedno dodatno doprinese zajednici. Ogrev će biti nabavljen odmah nakon završetka akcije i prikupljanja sredstava.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Uručenje je planirano u prvoj nedelji novembra, kako bi porodice spremno dočekale predstojeću zimu.

 

humanitarna akcija topli dinar

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM