Društvo Vesti Zrenjanin

Počela velika humanitarna akcija PerSu marketa „Topli dinar“

Velika humanitarna akcija PerSu marketa „Topli dinar“ počela je sa prvim danom ovog meseca i trajaće do 31. oktobra.

 

Od svakog računa ostvarenog u PerSu marketima u ovom periodu biće izdvojen po jedan dinar kako bi se od sakupljenog novca, u vrednosti većoj od milion i po dinara, kupio ogrev za 100 porodica kojima je pomoć potrebna.

 

„Humanitarnu akciju „Topli dinar“ organizujemo petu godinu zaredom. Do sada smo, zajedno sa sugrađanima, ugrejali 400 komšijskih domova. Verujemo da ćemo uz pomoć naših potrošača ove godine obezbediti ogrev za još 100 porodica. Taj broj može biti veći, ukoliko se više sugrađana odazove našem pozivu i da svoj doprinos. Što se više računa ostvari u PerSu marketima tokom oktobra, više porodica iz našeg komšiluka će biti obezbeđeno ogrevom za celu zimu“, kažu u PerSu marketima.

 

Pročitajte još: Trkači, pomozite OŠ „Petar Petrović Njegoš“ da pobedi u izazovu

 

Cilj akcije je da se pomogne najugroženijim građanima, kroz direktnu i transparentnu pomoć. Ogrev će biti nabavljen odmah nakon završetka akcije i prikupljanja sredstava. Uručenje je planirano u prvoj nedelji novembra kako bi porodice spremno dočekale predstojeću zimu.

 

topli dinar

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM