Društvo Foto dana Vesti Zrenjanin

PerSu marketi podelili ogrev ugroženim porodicama (Foto)

persu marketi organizovali akciju topli dinar

Velika humanitarna akcija PerSu marketa, pod nazivom “Topli dinar”, održana je i ove godine. Cilj akcije je da se obezbedi ogrev za 100 najugroženijih porodica u Vojvodini.

 

Tokom oktobra, PerSu marketi su od svakog ostvarenog računa izdvajali po jedan dinar da bi se od sakupljenog novca kupio ogrev u vrednosti od preko milion i po dinara i dostavio porodicama pre zime.

 

„Veoma smo zadovoljni rezultatima akcije. Uspeli smo i ove godine da sakupimo novac i da ponovo obezbedimo ogrev za 100 socijalno ugroženih porodica, u blizu 80 naseljenih mesta u Vojvodini. Sve su to mesta u kojima poslujemo godinama. Ovo je naš način da dodatno doprinesemo njihovom boljitku, kroz direktnu pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Posebnu zahvalnost dugujemo našim kupcima, bez kojih sve to ne bi bilo moguće“, poručuju iz PerSu marketa.

 

 

Realizaciju ideje su pomogli i prijatelji akcije – kompanije Imlek, Pepsi, Štark, Moravka, Aleksandrija i Victoria oil.

 

Pročitajte još: Borislav Đokić je otac za primer – besplatno šiša sve korisnike „Naše priče“

 

Kroz akciju „Topli dinar“, zaključno sa 2019. godinom, ogrev je dobilo 500 socijalno ugroženih porodica širom Vojvodine. Celokupnoj organizaciji veliku pomoć pružili su i centri za socijalni rad iz svih opština, koji su dostavili spiskove najugroženijih mnogočlanih porodica.

 

Na taj način, povezali su se trgovci, proizvođači, potrošači i centri za socijalni rad, kako bi zajedničkim snagama doprineli da ove zime svima bude toplo.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM