Društvo Foto dana Vesti Zrenjanin

Otvorena “Mala galerija” u holu Zrenjaninske gimnazije

mala galerija

Izložbom „Iskorak u budućnost“, novosadskog fotografa Aleksandra Miškova, otvorena je „Mala galerija“ u holu Zrenjaninske gimnazije.

 

Na svečanom otvaranju govorili su profesorka Dušanka Đorđević, direktor Zrenjaninske gimnazije Milan Radaković i učenici Anastasia Kotarica, Katarina Banjanin i Luka Števin. Prisutnima se obratio i autor izložbe Aleksandar Miškov.

 

Na otvaranju je promovisan i partnerski projekat „Oslikavanje“. U njemu učestvuju Gradski klub roditelja i nastavnika „Sinapsa“, Školski klub roditelja i nastavnika Zrenjaninske gimnazije i Klub učenika „Pikaso“. Ovaj poduhvat realizuje se uz podršku Fondacije za otvoreno društvo, Nacionalne asocijacije  roditelja i nastavnika Srbije, Centra za obrazovne politike, sve u okviru programa „IKO Klub – Prevazilaženje segregativnog multikulturalizma: roditelji i nastavnici ka interkulturalizmu“.

 

Pročitajte još: Specijalna nagrada studentima Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“

 

U okviru projekta „Oslikavanje“, koji se realizuje od januara do aprila, pored ostalog, u planu je i organizovanje tematskih izložbi u novoosnovanom kutku zvanom “Mala galerija”.

 

Koordinatorke ovog projekta su profesorke Dušanka Đorđević, Nadežda Lazić i Jelena Sredić.

 

mala galerija

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM