Društvo Vesti Zrenjanin

Održana uskršnja „Korpa solidarnosti“: Prikupljene namirnice za socijalno ugrožene

uskršnja korpa solidarnosti

Uskršnja „Korpa solidarnosti“ održana je u subotu, 8. aprila, u supermarketu Gomex Total u Zrenjaninu.  U pitanju je humanitarna akcija koju dva puta godišnje, već punih 12 godina, zajedničkim snagama organizuju trgovinski lanac Gomex i Rotarakt klub Zrenjanin.

 

PROČITAJTE JOŠ: Traži se projektant: U planu rekonstrukcija pruge Pančevo – Zrenjanin – Subotica

 

U periodu od 9 do 16 časova, na ulazu u supermarket Total, bila je postavljena velika korpa koju su kupci popunjavali, prvenstveno osnovnim životnim namirnicama, ali i ponekim slatkišem za decu. Svojim donacijama doprinos su dali i organizatori – Gomex i Rotarakt klub.

 

„Ova akcija opstaje najviše zahvaljujući sjajnom odzivu potrošača i njihovoj želji da pomognu onima kojima je ta pomoć najpotrebnija. Doniranjem jednog ili više proizvoda, kupci su pokazali dobru volju. Naši timovi će se pobrinuli da sve donacije stignu do socijalno ugroženih porodica sa teritorije grada Zrenjanina koje školuju veliki broj dece. Još jednom se zahvaljujemo našim dragim kupcima koji su doprineli ovom uspehu. Obećavamo da ćemo nastaviti da podržavamo humanitarne akcije i pomažemo zajednicama u kojima poslujemo“, kažu u kompaniji Gomex.

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

uskršnja korpa solidarnosti

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak