Društvo Vesti Zrenjanin

Nenad Erić je vrsni majstor za drvene podove koji bezrezervno pomaže ljudima

nenad erić

Nenad Erić iz Zrenjanina još davno je odlučio da će mu vodilja u životu biti da pomaže ljudima. Pre svih najmlađima, ali i svima kojima je pomoć na bilo koji način potrebna.

 

Zaposlen je u zdravstvenoj ustanovi, ali se bavi i drugim poslom – postavljanjem, uređivanjem i održavanjem drvenih podova. Čitaoci portala zrenjaninski.com upoznali su ga kao čoveka koji je, ulažući svoj rad, uredio podove u nekoliko zrenjaninskih vrtića i obrazovnih ustanova – u Orlovatu, „Bambiju“, „Poletarcu“, „Snežani“, Tehničkoj školi…

 

PROČITAJTE JOŠ: Humani taksista nije hteo da naplati vožnju kako bi dečak mogao da kupi igračku

 

– Davno sam odlučio da ću deci pomagati kako mogu, jer sam i sam roditelj troje dece. Mogu da pomognem svojim radom, i to sam i činio. Znate šta za mališane znači novi pod, na kom mogu bez brige da leže, sede, igraju se, puze. Meni je to nekoliko dana posla, a mališanima i njihovim vaspitačima velika radost. Prostorija sa uređenim podom blista. To je praktično novi život jednog prostora. U tom prostoru su svi srećniji i zadovoljniji, što i mene usrećuje i čini ponosnim – priča Nenad Erić za portal zrenjaninski.com.

 

Pitamo Nenada šta ga je podstaklo da pokrene ovakve humanitarne akcije.

 

– Poslom kojim se bavim, bavili su se i moji otac i deda. Osim zanata, naučili su me i osnovnim ljudskim vrednostima. Pre svih, da budem čovek i pomognem kad god i kome god mogu. Siguran sam da to, kako se kaže, gore neko vidi. A svojim humanitarnim radom sam želeo da podstaknem i druge koji mogu da se uključe. Tvrdim da sa malo dobre volje i malo izdvojenog vremena nekome može da se život neverovatno izmeni nabolje. Verujem da se dobrota širi i, ako možemo, zašto ne bismo u tom lancu dobrote učestvovali. Nadam se da sam svojim primerom podstakao i druge ljude da se uključe koliko mogu – ističe Nenad.

 

Kaže i da je u dosadašnjim akcijama upoznao mnogo dobrih ljudi, koji jednako predano rade svoj posao, baš kao što i on radi svoj. To mu daje nadu da svet stvarno može da bude bolje mesto, ako se svi potrudimo i radimo na tome.

 

drveni parketi

 

Nastavio porodični posao

 

Nastavljajući porodični posao, Nenad neguje i porodične vrednosti. Najvažnije je biti čovek, profesionalac, od reči, i stajati iza onoga što uradiš.

 

– Mi se bavimo postavljanjem i održavanjem drvenih podova. Danas bi svi nekako brzo i odmah. Moj pristup je drugačiji. Prvo vidim šta treba da se radi, onda predložim šta bi trebalo i šta bi moglo i tek onda možemo da pričamo o ceni. Ne može se telefonom postaviti dijagnoza i naći lek – ističe Nenad.

 

Iza njegove firme Systema parket ZR stoje iskustvo tri generacije, znanje, posvećenost i visoki profesionalizam.

 

– Klijent ima svoje želje i zahteve, a tim ove firme je tu da predloži najbolja rešenja, dogovori optimalne rokove i najbolje cene. Ono što garantujemo jesu kvalitet i izbalansirana cena, bilo da je u pitanju postavljanje novog ili sređivanje postojećeg drvenog poda – ističe Nenad Erić.

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Baš kao što su zasijali vrtići i škole kad su dobili nove podove, tako će zasijati i vaš dom. Jer, pod je temelj doma, on vam omogućava sigurnost, toplinu, lepotu.

 

A da sve bude baš tako, pobrinuće se Nenad Erić i Systema parket ZR.

 

Imate pravo na snove, a za njihovo ispunjenje obratite se na broj telefona 060 427 58 72.

 

drveni parketi

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.