Društvo Vesti Zrenjanin

Humani taksista nije hteo da naplati vožnju kako bi dečak mogao da kupi igračku

taksista
Foto: Pixabay

Redakciji informativnog portala zrenjaninski.com javila se čitateljka Dobrica Golubović iz Orlovata, sa željom da podeli sa nama jednu lepu priču.

 

U javnosti se nedavno pročulo za Milorada Rafailovića, beogradskog taksistu koji je oduševio celu Srbiju jer bakama nije naplatio vožnju, čime je pokazao veliko srce i plemenitost.

 

PROČITAJTE JOŠ: PETKUS Engineering zapošljava: Kompaniji su potrebna tri nova radnika

 

Dobrica Golubović je juče doživela jedno lepo iskustvo, koje je pokazalo da nema samo Beograd humane taksiste, nego i Zrenjanin.

 

– U ponedeljak, 15. maja, sa detetom od pet godina, inače sinom mog brata, bila sam na kontroli u zrenjaninskoj bolnici. Kada smo završili, trebalo je da odemo do centra grada. Pošto nije bilo gradskog autobusa, a počela je da pada kiša, uzeli smo taksi. Nažalost, u žurbi nisam zapamtila koje udruženje je u pitanju – priča naša čitateljka iz Orlovata.

 

Dečak je, kako kaže, sve vreme pričao u taksiju, o svemu i svačemu. Ubeđivao je tetku da mu kupi dve igračke, pošto je bio dobar kod lekara, iako mu je ona obećala jednu.

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

– Kada smo stigli do odredišta, pitala sam taksistu koliko smo dužni. On je na to odgovorio: „Ništa, častim ovog malog pametnog dečaka i kupite mu i tu drugu igračku“. Odgovorila sam da to zaista nije potrebno, ali je taksista, inače mlad dečko, bio uporan i nije želeo da nam naplati vožnju. Tako da je usrećio jednog malog dobrog dečaka koji je dobio dve igračke. Hvala još jednom ovom divnom taksisti – zahvalna je Dobrica Golubović.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak