Društvo Vesti Zrenjanin

JP “Pošta Srbije” upozorava građane da ne nasedaju na novu prevaru

jp pošta srbije

JP „Pošta Srbije“ upozorilo je ovih dana građane da ne nasedaju na novu prevaru i ne učestvuju u lažnoj nagradnoj igri koju, navodno, organizuje ovo javno preduzeće.

 

„Povodom pojave lažnih nagradnih igara preko društvenih mreža Instagram i Facebook, uz neovlašćenu upotrebu reči „pošta“ i zaštićenog žiga, odnosno logotipa koji koristi JP „Pošta Srbije“, obaveštavamo građane da ne priređujemo, niti organizujemo ni jednu nagradnu igru u kojoj se korisnicima dodeljuju bilo kakve nagrade, pa ni telefoni, smart uređaji i slično“, navodi se u saopštenju.

 

PROČITAJTE JOŠ: Ekipa na zadatku: Simuliran požar u krugu Opšte bolnice Zrenjanin

 

Iz preduzeća apeluju na građane da ne učestvuju u ovim navodnim nagradnim igrama. Posebno ne treba da ostavljaju svoje lične podatke i brojeve računa, kako oni ne bi bili zloupotrebljeni.

 

„Napominjemo da će „Pošta Srbije“, u cilju zaustavljanja i procesuiranja ovakvih zloupotreba, nastaviti da pravnim putem preduzima sve neophodne mere i radnje pred nadležnim državnim organima“, dodaje se u saopštenju.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM