Ekonomija Vesti Zrenjanin

Bolnica zapošljava doktora medicine na neodređeno vreme a evo i drugih oglasa

posao zdravstvene ustanove

Raspisani su novi konkursi za posao. Portal zrenjaninski.com vam predstavlja poslodavce koji nude posao i radna mesta koja su trenutno u ponudi.

 

 

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos doktora medicine, na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom, Kandidati moraju posedovati VII stepen stručne spreme, završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit. Uz molbu, kandidati trebaju da prilože CV, overenu fotokopiju diplome, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu, overenu fotokopiju licence izdate od nadležnog organa, ako je kandidat iz radnog odnosa, ili rešenje o upisu u komoru, ako nije u radnom odnosu. Traži se i lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, uredan sanitarni nalaz što dokazuje fotokopija sanitarne knjižice, dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrda o serološkoj analizi na morbile (IGG antitela) i dokaz o imunizaciji Hepatitis B.

 

Rok za podnošenje prijava je 30. april. Prijave se podnose poštom ili lično, na adresu Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin, ulica dr Vase Savića 5, sa naznakom „Oglas“. U molbi je potrebno naznačiti 23. april kao početni datum oglasa.

 

 

Wellnes centar „Peta zvezdica“ Zrenjanin zapošljava dva fizioterapeuta-masera, na određeno vreme. Radno iskustvo nije bitno. Poželjan je srednji nivo poznavanja engleskog jezika. Kontakt telefon je 063 466 440.

 

 

A doktora veterinarske medicine traži “MD Vetmedicina“ DOO Sečanj. Posao je na određeno vreme a radno iskustvo kandidata nije bitno. Rad je terenski i potrebna je vozačka dozvola „B“ kategorije. Kontakt telefon je 065 841 70 70.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz