Društvo YTOP

POZIV NA OBUKU ZA STICANJE LICENCE PROFESIONALNOG UPRAVNIKA ZGRADA

centar
Foto: Dušan Bartolović

ZRENJANIN – Iz Regionalne privredne komore Zrenjanin pozivaju sva fizička i pravna lica, zainteresovana za obuku za sticanje licence profesionalnog upravnika zgrada, da ih kontaktiraju  dopisom na e-mail zrenjanin@komora.net , ili pozivom na broj 023 535890, i prijave se za učešće u obuci.

 

centar
Foto: Dušan Bartolović

 

“U skladu sa izraženim interesovanjem, obuke će biti organizovane u junu i julu ove godine. Obuka traje sedam dana, odnosno 50 školskih časova, i to šest dana po 7 časova i jedan dan sa 8 časova”, saopštavaju i RPK Zrenjanin.

 

Uslovi koje fizičko lice treba da ispuni da bi steklo kvalifikaciju profesionalnog upravnika, su da ima najmanje srednje obrazovanje u četvorogodišnjem trajanju, da položi ispit za profesionalnog upravnika i stekne licencu i upiše se u registar koji vodi Privredna komora Srbije.

 

Poslovima profesionalnog upravljanja mogu da se bave privredna društva ili preduzetnici (organizator profesionalnog upravljanja), angažovanjem lica koje ispunjava uslove za profesionalnog upravnika.

 

Organizator profesionalnog upravljanja ima pravo da se bavi poslovima profesionalnog upravljanja ako ima najmanje jedno lice u radnom odnosu na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom, upisano u registar profesionalnih upravnika koji vodi Privredna komora Srbije.

 

Pravilnik o programu ispita i načinu polaganja, kao i uslovima za sticanje i oduzimanje licence i sadržini registra profesionalnih upravnika primenjuje se od 6. maja ove godine.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz