• Zvezdin karavan će danas posetiti Zrenjanin: Fotografiši se sa peharima

    Zvezdin karavan će danas posetiti Zrenjanin. Događaj u organizaciji Fudbalskog kluba Crvena zvezda iz Beograda biće upriličen na Trgu slobode, u periodu od 18 do 21 sat.   Na kraju istorijske sezone, Crvena zvezda je nakon osvajanja treće vezane duple krune, kao i šeste uzastupne titule prvaka Srbije, na Trgu republike u Beogradu obeležila najvažniji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zvezdin karavan će danas posetiti Zrenjanin: Fotografiši se sa peharima

    Zvezdin karavan će danas posetiti Zrenjanin. Događaj u organizaciji Fudbalskog kluba Crvena zvezda iz Beograda biće upriličen na Trgu slobode, u periodu od 18 do 21 sat.

     

    Na kraju istorijske sezone, Crvena zvezda je nakon osvajanja treće vezane duple krune, kao i šeste uzastupne titule prvaka Srbije, na Trgu republike u Beogradu obeležila najvažniji datum u istoriji kluba – 29. maj, odnosno 32. godinu od čuvenog Barija i podizanja pehara Lige šampiona.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Takmičar Petrovgrada Mihajlo Ružić trijumfovao u 14. kolu bokserske lige Srbije

     

    Time je zvanično otvoren ovogodišnji crveno-beli karavan.

     

    Zvezdin karavan će ovog leta posetiti preko 50 gradova u Srbiji, Republici Srpskoj i Crnog Gori. Svi zvezdaši će moći da se učlane u klub, obnove svoje članske karte i pritom se fotografišu sa čak tri pehara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Najjači popusti ikada u Planeti Sport!

     

    „Tradicionalno, treću godinu zaredom, Crvena zvezda organizuje veliki letnji karavan. Putem njega ističemo koliko je članstvo u klubu bitno i promovišemo ostvarene uspehe u takmičarskoj godini koja je iza nas. Nema dileme da mnogo razloga za slavlje ima naš klub, s obzirom na to da smo treću sezonu uzastopno odbranili duplu krunu, te doneli radost svim navijačima“, poručuju iz FK Crvena zvezda.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport