• Zvanično otvoren Klub navijača Partizana u Zrenjaninu (Foto, Video)

    Klub navijača Partizana u Zrenjaninu zvanično je otvoren u nedelju, 10. oktobra, objavio je Fudbalski klub Partizan.   Otvaranju su, pored predstavnika Upravnog odbora FK Partizan Zorana Rajića i Dragana Trailovića, prisustvovali i prvotimci Nemanja Stevanović, Saša Zdjelar i Nikola Štulić.   PROČITAJTE JOŠ: Ludoški i Vujović osvojili srebrne medalje na državnom prvenstvu     […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zvanično otvoren Klub navijača Partizana u Zrenjaninu (Foto, Video)

    Klub navijača Partizana u Zrenjaninu zvanično je otvoren u nedelju, 10. oktobra, objavio je Fudbalski klub Partizan.

     

    Otvaranju su, pored predstavnika Upravnog odbora FK Partizan Zorana Rajića i Dragana Trailovića, prisustvovali i prvotimci Nemanja Stevanović, Saša Zdjelar i Nikola Štulić.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ludoški i Vujović osvojili srebrne medalje na državnom prvenstvu

     

     

    U njihovu čast, prvo je upriličen obilazak Narodnog muzeja Zrenjanin, odnosno onog dela posvećenog zrenjaninskim sportistima. Posebnu zahvalnost zbog njihovog prisustva izrazili su predstavnici Gradske uprave Zrenjanin, koji su im uručili poklone.

     

    Nakon obilaska muzeja, član Upravnog odbora FK Partizan Zoran Rajić je, u prostorijama Kluba navijača, organizatorima ovog događaja dodelio članske karte.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. O pa gde si Grga, posle 2008. godine predsednik ti dozvolio da navijaš za Partizan?! Šta se kriješ iza stuba? Sramota? Koliko nisi bio na stadionu? Više nije zabranjeno navijati za PFK? Šta kaže drug tvoj Daksi? Što nije došao na otvaranje bivši ministar Knežević? On je vodio Daksija na utakmice KKP, da ovaj vidi šta je Evroliga. Tada ga nije bilo sramota da gleda Franjevce. Da li i tebi on kaže Franjevac? Klub ti predsednik gasi od 2012. a ćutiš, svi ćutite iz njegove stranke a navijači ste Partizana.

    2. O pa gde si Grga, posle 2008. godine predsednik ti dozvolio da navijaš za Partizan?! Šta se kriješ iza stuba? Sramota? Koliko nisi bio na stadionu? Više nije zabranjeno navijati za PFK? Šta kaže drug tvoj Daksi? Što nije došao na otvaranje bivši ministar Knežević? On je vodio Daksija na utakmice KKP, da ovaj vidi šta je Evroliga. Tada ga nije bilo sramota da gleda Franjevce. Da li i tebi on kaže Franjevac? Klub ti predsednik gasi od 2012. a ćutiš, svi ćutite iz njegove stranke a navijači ste Partizana.

      Admin što ne objaviš, nikog ne vređa ovaj komentar.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport