• Zrenjaninski stručnjak Vladimir Ivić novi menadžer engleskog Votforda

    Srpski fudbalski trener, Zrenjaninac Vladimir Ivić, zvanično će preuzeti engleski Votford. Kako prenose britanski mediji, ugovor će biti potpisan na dve godine.   Ivić će na klupi Votforda zameniti Najdžela Pirsona, koji je otpušten pred kraj sezone. Klub je, naime, ove sezone ispao iz Premijer lige i sa Ivićem će pokušati da se vrati među […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski stručnjak Vladimir Ivić novi menadžer engleskog Votforda

    Srpski fudbalski trener, Zrenjaninac Vladimir Ivić, zvanično će preuzeti engleski Votford. Kako prenose britanski mediji, ugovor će biti potpisan na dve godine.

     

    Ivić će na klupi Votforda zameniti Najdžela Pirsona, koji je otpušten pred kraj sezone. Klub je, naime, ove sezone ispao iz Premijer lige i sa Ivićem će pokušati da se vrati među elitu.

     

    Naš poznati fudbaler i trener prethodne dve sezone proveo je u Makabiju iz Tel Aviva, sa kojim je dva puta uzastopno bio šampion Izraela. Ovog leta izabran je za najboljeg fudbalskog trenera u toj zemlji, nakon sjajnog rezultata koji je postigao sa Makabijem.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Radnički se plasirao u polufinale Kupa Vojvodine (Foto)

     

    Vladimir Ivić je rođen u Zrenjaninu, 7. maja 1977. godine. Bivši je srpski fudbaler i nekadašnji državni reprezentativac, a danas je fudbalski trener. Tokom 2016/17. vodio je grčki PAOK i sa tim klubom je osvojio Kup.

     

    Mediji prenose da će Votford Iliji Iviću biti najveći izazov u karijeri. On će postati četvrti trener Votforda za manje od godinu.

     

    Votford je tokom sezone 2014/15. trenirao Slaviša Jokanović, koji je ekipu odveo u Premijer ligu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport