• ZRENJANINSKI DŽUDISTI NA TRI TAKMIČENJA

    Na prvenstvu Evrope za juniore  koje je održano u Mariboru, Dušan Sarić je, na žalost, u drugom kolu izgubio od francuskog reprezentativca, Pola Livolzija. Meč je bio odličan i Dušan je imao šansu i da zabeleži pobedu ali je ovog puta falilo i malo sportske sreće. U Sarićevoj kategoriji do 81kg nastupalo je 36 takmičara […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRENJANINSKI DŽUDISTI NA TRI TAKMIČENJA

    Na prvenstvu Evrope za juniore  koje je održano u Mariboru, Dušan Sarić je, na žalost, u drugom kolu izgubio od francuskog reprezentativca, Pola Livolzija. Meč je bio odličan i Dušan je imao šansu i da zabeleži pobedu ali je ovog puta falilo i malo sportske sreće. U Sarićevoj kategoriji do 81kg nastupalo je 36 takmičara i na kraju je šampion Evrope postao Tim Gramkov iz Nemačke.

     

    džudisti

     

    Na međunarodnom turniru u Pančevu, na kom se takmičilo 320 takmičara iz 30 klubova , zrenjaninski džudisti okitili su medaljama.

     

    Lenka Stojanov i Ognjen Vukobrat osvojili su 1., Jana Terzin, Nikola Medan i Milan Bulaja osvojili su 2. a Mia Afrić, Anja Kuručev, Dina Terzin i Nemanja Rajković 3. Mesto.

     

    Na međunarodnom turniru u Subotici, na kom je učestvovalo 350 takmičara iz 40 klubova iz Hrvatske, Mađarske i Srbije, Gordana Bošnjak i Nikolina Trivunović, džudistkinje “Proletera MD Zrenjanin” osvojile su 5. mesto.

     

    Za vikend Borisa Nemeta očekuju borbe na seniorskom Evropskom kupu u Beogradu(Serbian Open).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport