• Zrenjaninski biseri: Golman Uroš Poznić talenat kakav se retko viđa

    Oni koji se razumeju u fudbal i koji su imali prilike da ga vide na terenu slažu se da je osmogodišnji golman Uroš Poznić talenat kakav odavno nije viđen u Zrenjaninu i okolini.   To su prepoznali i u Fudbalskom klubu Crvena zvezda iz Beograda, pa su još pre dve godine uputili poziv Urošu da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski biseri: Golman Uroš Poznić talenat kakav se retko viđa

    Oni koji se razumeju u fudbal i koji su imali prilike da ga vide na terenu slažu se da je osmogodišnji golman Uroš Poznić talenat kakav odavno nije viđen u Zrenjaninu i okolini.

     

    To su prepoznali i u Fudbalskom klubu Crvena zvezda iz Beograda, pa su još pre dve godine uputili poziv Urošu da postane deo crveno-bele porodice.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Mladi rvač Proletera Stevan Kojić novi je prvak Balkana!

     

    Uroš je rođen 21. aprila 2014. godine i ide u drugi razred Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u Zrenjaninu.

     

    Fudbal je počeo da trenira sa pet godina, u Fudbalskom klubu Petlić, kod trenera Zorana Jevtića i Igora Bašića.

     

    uroš poznić
    Uroš sa omiljenim golmanom Milanom Borjanom

     

    – Fudbal je bio moj prvi izbor. Gledao sam utakmice na televiziji, jako mi se svidelo ono što sam video i želeo sam da i ja počnem da treniram – priča za portal zrenjaninski.com Uroš Poznić, mladi golman FK Crvena zvezda.

     

    U početku, Uroš je trenirao sa tatom Srđanom, nekadašnjim golmanom zrenjaninskog Proletera. Otac ga danas redovno vodi na treninge u Beograd.

     

    – Treninzi u Crvenoj zvezdi su odlični. Putujem triput nedeljno u Beograd i nije mi naporno. Napredujem i voleo bih da budem sve bolji i bolji – kaže dečak čiji je omiljeni golman Milan Borjan, igrači Aleksandar Katai i Aleksandar Mitrović, a strani klub Real Madrid.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Inače, da Uroš potiče iz prave fudbalske porodice pokazuje i to što se ovim sportom bave i njegova braća. I stariji Ognjen i mlađi Veljko su fudbaleri Petlića.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport