• ZRENJANINSKE RUKOMETAŠICE PRETRPELE JOŠ JEDAN PORAZ

    ŽRK Minakva (Novi Sad) – ŽRK Proleter 32:19 (poluvreme 17:9)   Rukometašice zrenjaninskog Proletera zabeležile su jedanaesti ovosezonski poraz, ovog puta na gostojanju lideru na tabeli, novosadskoj Minakvi, u okviru 14. kola Super B lige Srbije.     Domaća ekipa je od samog početka utakmice nametnula visok tempo igre, što je rezultovalo da se prednost […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZRENJANINSKE RUKOMETAŠICE PRETRPELE JOŠ JEDAN PORAZ

    ŽRK Minakva (Novi Sad) – ŽRK Proleter 32:19 (poluvreme 17:9)

     

    Rukometašice zrenjaninskog Proletera zabeležile su jedanaesti ovosezonski poraz, ovog puta na gostojanju lideru na tabeli, novosadskoj Minakvi, u okviru 14. kola Super B lige Srbije.

     

    ŽRK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Domaća ekipa je od samog početka utakmice nametnula visok tempo igre, što je rezultovalo da se prednost povećavala iz minuta u minut, a veoma snažna odbrana Novosađanki dovela je do situacije da izabranice Dragana Lazarova, u poslednjih šest minuta prvog poluvremena, ne postignu ni jedan gol.

     

    ŽRK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    I u drugom poluvremenu ekipa Minakve je uvećavala razliku, sve do maksimalnih 13 golova prednosti, koji su zabeleženi u poslednjem minutu, a sa kojom je i završena utakmica.

     

    Među gošćama iz Zrenjanina najefikasnija je bila Tamara Savković, sa postignutih 7 golova, dok je Ivana Milanović 5 puta zatresla mrežu domaće ekipe.

     

    ŽRK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    U narednom, 15. kolu, u derbiju začelja, rukometašicama Proletera na megdan dolazi poslednjeplasirana ekipa Metalca iz Kraljeva.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport