• Zrenjaninska gimnazija ponosna na svoje košarkašice i atletičarke (Foto)

    Direktor Zrenjaninske gimnazije Milan Radaković upriličio je danas prijem za mlade košarkašice, koje su osvojile prvo mesto na školskom republičkom takmičenju, kao i za atletičarke, učenice gimnazije, koje su na republičkom školskom takmičenju osvojile jedno prvo i dva druga mesta.   Prijemu je prisustvovala i profesorica fizičkog vaspitanja Gordana Gigić Janjić.   – Ponosni smo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninska gimnazija ponosna na svoje košarkašice i atletičarke (Foto)

    Direktor Zrenjaninske gimnazije Milan Radaković upriličio je danas prijem za mlade košarkašice, koje su osvojile prvo mesto na školskom republičkom takmičenju, kao i za atletičarke, učenice gimnazije, koje su na republičkom školskom takmičenju osvojile jedno prvo i dva druga mesta.

     

    Prijemu je prisustvovala i profesorica fizičkog vaspitanja Gordana Gigić Janjić.

     

    – Ponosni smo na naše učenice, koje su ne samo dobri đaci, nego i vrhunski sportisti – rekao je na prijemu direktor Radaković.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Anđela Živanov nova državna kadetska prvakinja u gimnastičkom višeboju

     

    On je dodao da se škola zalaže, i da će se i dalje zalagati, da se upravo zbog vrhunskih sportista otvori sportsko odeljenje.

     

    košarkašice

     

    Na svoje učenice ponosna je i njihova profesorica Gordana Gigić Janjić.

     

    – Gimnazija je oduvek imala odlične sportiste. Naši đaci su bili Vanja i Nikola  Grbić, Miroslava Najdanovski, Zoran Tošić, Maja Ognjenović… Čast mi je što predajem ovim mladim uspešnim sportiskinjama i odličnim učenicama, mladim ljudima koji su ostvareni na svim poljima – istakla je profesorica Gigić Janjić.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Gimnazijalke su se zahvalile školi i direktoru, a posebno svojoj profesorici.

     

    – Uvek su imali razumevanja za nas, naše treninge i takmičenja. Na tome smo im zahvalni – rekla je u ime svojih drugarica atletičarka Dunja Sikima.

     

    atletičarke

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport