Sport Vesti Zrenjanin

Zrenjaninska gimnazija ponosna na svoje košarkašice i atletičarke (Foto)

košarkašice i atletičarke zrenjaninske gimnazije

Direktor Zrenjaninske gimnazije Milan Radaković upriličio je danas prijem za mlade košarkašice, koje su osvojile prvo mesto na školskom republičkom takmičenju, kao i za atletičarke, učenice gimnazije, koje su na republičkom školskom takmičenju osvojile jedno prvo i dva druga mesta.

 

Prijemu je prisustvovala i profesorica fizičkog vaspitanja Gordana Gigić Janjić.

 

– Ponosni smo na naše učenice, koje su ne samo dobri đaci, nego i vrhunski sportisti – rekao je na prijemu direktor Radaković.

 

PROČITAJTE JOŠ: Anđela Živanov nova državna kadetska prvakinja u gimnastičkom višeboju

 

On je dodao da se škola zalaže, i da će se i dalje zalagati, da se upravo zbog vrhunskih sportista otvori sportsko odeljenje.

 

košarkašice

 

Na svoje učenice ponosna je i njihova profesorica Gordana Gigić Janjić.

 

– Gimnazija je oduvek imala odlične sportiste. Naši đaci su bili Vanja i Nikola  Grbić, Miroslava Najdanovski, Zoran Tošić, Maja Ognjenović… Čast mi je što predajem ovim mladim uspešnim sportiskinjama i odličnim učenicama, mladim ljudima koji su ostvareni na svim poljima – istakla je profesorica Gigić Janjić.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Gimnazijalke su se zahvalile školi i direktoru, a posebno svojoj profesorici.

 

– Uvek su imali razumevanja za nas, naše treninge i takmičenja. Na tome smo im zahvalni – rekla je u ime svojih drugarica atletičarka Dunja Sikima.

 

atletičarke

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM