• Zrenjaninka Višnja Živanović nova vojvođanska prvakinja u kuglanju

    Zrenjaninka Višnja Živanović, sada kuglašica novosadskog Radničkog, pobednica je pojedinačnog prvenstva Vojvodine u kuglanju.   Za 22-godišnju studentkinju Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu pobeda na prvenstvu Vojvodine znači mnogo. Ne samo zato što joj je to prva titula, nego i zbog toga što je postigla odličan rezultat.   PROČITAJTE JOŠ: Zrenjanin domaćin drugog turnira A1 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninka Višnja Živanović nova vojvođanska prvakinja u kuglanju

    Zrenjaninka Višnja Živanović, sada kuglašica novosadskog Radničkog, pobednica je pojedinačnog prvenstva Vojvodine u kuglanju.

     

    Za 22-godišnju studentkinju Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu pobeda na prvenstvu Vojvodine znači mnogo. Ne samo zato što joj je to prva titula, nego i zbog toga što je postigla odličan rezultat.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjanin domaćin drugog turnira A1 Regionalne vaterpolo lige

     

    – Oborila sam 606 čunjeva i to je fantastičan rezultat za žensko kuglanje. Sve takmičarke zamišljaju brojku od 600 oborenih čunjeva, to je neka granica i, evo, ja sam je prešla. U odličnoj sam formi, tempiram je pametno za naredne mesece, jer me očekuje nastavak ligaškog takmičenja, kup i, naravno, državno prvenstvo koje je planirano za početak maja – priča za portal zrenjaninski.com nova vojvođanska prvakinja.

     

    Sa vojvođanskog na prvenstvo Srbije plasiralo se prvih devetnaest kuglašica.

     

    Mesto na državnom prvenstvu izborile su i Ljiljana Frenc, koja je bila petoplasirana, Ana Budai, koja je bila osma, i Dragana Dorožan, koja je osvojila 14. mesto. Inače, sve one su kuglašice Kristala.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na državnom prvenstvu nastupiće i Leona Zarin, iz zrenjaninskog Banata, koja je takmičenje završila na 17. mestu.

     

    višnja živanović

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport