• Zrenjaninci učestvovali na noćnom polumaratonu u Tuzli

    Grupa Zrenjaninaca, zaljubljenika u trčanje na duge staze, učestvovala je za vikend na drugom noćnom polumaratonu u Tuzli.   – Imamo dobru saradnju sa Tuzlacima. Oni su prošle godine učestvovali na našem polumaratonu, i tom prilikom je došao pun autobus.  Ovo je bila prilika da našu saradnju i druženje nastavimo – kaže za portal zrenjaninski.com […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninci učestvovali na noćnom polumaratonu u Tuzli

    Grupa Zrenjaninaca, zaljubljenika u trčanje na duge staze, učestvovala je za vikend na drugom noćnom polumaratonu u Tuzli.

     

    – Imamo dobru saradnju sa Tuzlacima. Oni su prošle godine učestvovali na našem polumaratonu, i tom prilikom je došao pun autobus.  Ovo je bila prilika da našu saradnju i druženje nastavimo – kaže za portal zrenjaninski.com Miroslav Molnar, jedan od učesnika.

     

    polumaraton u tuzli

     

    Na tuzlanskom polumaratonu, inače, učestovali su trkači iz regiona, a utisci koje su Zrenjaninci doneli su odlični.

     

    – Trčalo se noću, što je praksa leti, zbog visokih dnevnih temperatura, iako ovo leto nije baš tipično. Bilo je baš sparno, ali smo trku svi uspešno završili. To nam je dobra priprema za sledeći polumaraton u Zagrebu, a onda, naravno, i za naš, koji će ove godine biti održan 7. oktobra – ističe Molnar.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport