• Zrenjaninci u vrhu tabele: Košarkaši Bagljaša vezali pet pobeda

    U sportskoj hali u Beočinu proteklog vikenda je odigrano 7. kolo Druge muške košarkaške regionalne lige – Sever B, između domaćina KK Beočin i ekipe KK Bagljaš.   Zrenjaninci su dobili utakmicu u gostima rezultatom 70:76, po četvrtinama 18:16, 16:20, 15:19, 21:21.   PROČITAJTE JOŠ: Krupnim koracima ka Super ligi: Vaterpolisti upisali i četvrtu pobedu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninci u vrhu tabele: Košarkaši Bagljaša vezali pet pobeda

    U sportskoj hali u Beočinu proteklog vikenda je odigrano 7. kolo Druge muške košarkaške regionalne lige – Sever B, između domaćina KK Beočin i ekipe KK Bagljaš.

     

    Zrenjaninci su dobili utakmicu u gostima rezultatom 70:76, po četvrtinama 18:16, 16:20, 15:19, 21:21.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Krupnim koracima ka Super ligi: Vaterpolisti upisali i četvrtu pobedu

     

    Ovo je peta pobeda u nizu košarkaša Bagljaša. Ekipa iz grada na Begeju nakon sedmog kola zauzima visoko drugo mesto na tabeli, sa ukupno osvojenih 12 bodova.

     

    U 8. kolu, koje se igra za vikend, zrenjaninski košarkaši odmeriće snage sa trenutno prvom ekipom na tabeli, KK Roling iz Veternika.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport