• Zrenjaninci prvaci države: Na Begeju i dalje veslaju šampioni

    Ovogodišnju takmičarsku sezonu Veslački klub Begej 1883 iz Zrenjanina je završio šampionski. Zrenjaninski veslači su na prvenstvu Srbije osvojili sedam medalja.   Šampioni države postali su Miloš Lavirac i Ognjen Kostin u dvojcu za kadete, i Iva Kostin, Ines Jocić, Nataša Kojčić i Nađa Kikinđanin u četvercu skul za pionirke.   PROČITAJTE JOŠ: Mlade nade […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninci prvaci države: Na Begeju i dalje veslaju šampioni

    Ovogodišnju takmičarsku sezonu Veslački klub Begej 1883 iz Zrenjanina je završio šampionski. Zrenjaninski veslači su na prvenstvu Srbije osvojili sedam medalja.

     

    Šampioni države postali su Miloš Lavirac i Ognjen Kostin u dvojcu za kadete, i Iva Kostin, Ines Jocić, Nataša Kojčić i Nađa Kikinđanin u četvercu skul za pionirke.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Mlade nade Plivačkog kluba Proleter osvojile 27 medalja

     

    Srebrne medalje osvojili su Katarina Stajić i Snežana Jakovljević u dvojcu za seniorke, i Katarina Stajić, Snežana Jakovljević, Zorica Stanišić i Jelena Vojinović u četvrecu skul za seniorke.

     

    veslački klub begej 1883

     

    Drugo mesto osvojio je i veslač VK Zrenex Lav Adamov u skifu za juniore.

     

    Bronzanim medaljama okitili su se Katarina Stajić i Snežana Jakovljević u dubl skulu za seniorke, Miloš Lavirac i Ognjen Kostin u dvojcu za juniore, i Vuk Božić u skifu za kadete.

     

    U klubu ističu i odlične rezultate koje su postigli ostali takmičari.

     

    Četvrta mesta osvojili su Miloš i Nikola Momirov u dvojcu za seniore, Nemanja Markov u skifu za juniore i Vukašin Lužaić i Jovan Đukić u dubl skulu za pionire.

     

    veslački klub begej 1883

     

    Sve pohvale idu i za ostale takmičare Begeja: Jovana Sinđića, Nenada Markova, Tihomira Bogavca, Nemanju Markova, Janoša Tota, Nenada Stajića, Milovana Antonovića, Ivana Mihajlova, Iliju Ćopića, Luku Grujića, Dušana Đukića, Sofiju Ćirković, Tibora Ronta, Daneta Lužaića, Oskara Kelemena, Gradimira Radišića, Mihajla Manigodića, Dimitrija Banča, Luku Vukića, Branka Bjelicu, Dušana Blešića, Branu Grubačkog i Ivu Kostin, kao i trenere.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ekipno, Veslački klub Begej 1883 je osvojio peto mesto.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport